REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Florin Ristei, opinie dură despre Insula iubirii: „Opt din zece ispite fac videochat”

Florin Ristei, opinie dură despre Insula iubirii: „Opt din zece ispite fac videochat”

A.F. 18 august 2023 | 00:00 1036

Florin Ristei (35 de ani), una dintre cele mai apreciate vedete din România, a vorbit public despre concurenții și ispitele de la „Insula iubirii” din acest sezon. Artistul este de părere că în emisiunea de la Antena 1 au ajuns să se promoveze un anumit tip de persoane care nu reprezintă un model pentru societate.

Florin Ristei, opinie dura despre Insula iubirii: „Opt din zece ispite fac videochat”

„Nu vreau să fiu interpretat altfel decât o zic dar mi se pare că în emisiunea asta și în alte reality-show-uri sau experimente sociale, ne sunt prezentate anumite situații sau persoane, și nu este prezentată fals vreau să zic..deci, ne este prezentată degradarea statutului femeii în relație cu bărbatul.

Nu generalizez că poate nu este un eșantion reprezentativ, ăsta de la Insulă, pentru toate femeile din România, însă opt din zece ispite au făcut sau fac videochat și două din cinci concurente la fel. Ceea ce este un procent uriaș! În plus două din cinci concurente au venit la emisiune cu bărbați care le-au înșelat înainte. Întrebarea mea este ce facem? Vine ceva, încercăm să facem ceva? Pentru că nu sunt bune exemplele astea la televizor”, a spus Florin Ristei.

Florin Ristei, opinie dura despre Insula iubirii: „Opt din zece ispite fac videochat”

Scandalul Gheboasa, în vizorul lui Ristei

Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit și despre scandalul în care a fost implicat artistul – Gheboasă. Asta după participarea sa la “Untold” unde a cântat o piesă cu versuri indecente.

„Ai văzut fenomenul Gheboasă? A explodat internetul că ce face ăla cu versurile. Păi nu este vina lui frate că niște copii de 12 – 15 ani să ajungă să cânte lucrurile alea. Ci este vina lipsei de educație la nivel macro. Ce vrei să cânte și să asculte niște copii într-o țară în care parlamentarii sunt analfabeți, școala este vai de capul ei, copiii înjunghie profesorii la școală, legea nu se aplică pentru șmecheri. Ce vrei să învețe? Acasă nu văd exemple pozitive.

Nu ai ce să înveți și ce să asculți așa că rezonezi cu cel care îți dă mesajul cel mai aproape de tine. De odată muzica și artiștii trap strică noua generație. Educația este singura cheie pentru tot ce vedem și la emisiuni. Așa trebuie să ea amendă și Eminescu sau Creangă că au scris poezii porno. Trebuie să începem să facem ceva cu educația asta că în ultimii 30 de ani....astea sunt rezultatele. Asta este țara!”, a spus Florin Ristei, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212