REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.3° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Florin Roman: E nevoie ca de aer de împrospătarea imaginii partidului

Florin Roman: E nevoie ca de aer de împrospătarea imaginii partidului

Replica API 4 ianuarie 2021 | 00:00 1298

Deputatul PNL Florin Roman a transmis duminică, pe pagina sa de socializare, că anul 2021 este anul Congresului PNL în care trebuie aleși lideri puternici și este nevoie „ca de aer” de împrospătarea imaginii partidului în contextul în care liberalii au de dus lupte atât cu opoziția cât și cu propriii aliați.

Florin Roman

Poziția lui Florin Roman vine după ce acesta a criticat felul în care PNL și-a ales noii miniștri și a renunțat la Marcel Vela, Nelu Tătaru, Violeta Alexandru, Marcel Boloș.

„2021 este anul Congresului și in PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. Guvernul Citu are o misiune grea. Cea mai dificila lupta va fi cea din interiorul guvernului, unde USR lupta cu “garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș. În parlament se anunța o lupta pe viața și pe moarte cu un PSD care știe sa facă opoziție la baioneta, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la ținta de toți “partenerii” politici. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o noua împrospătare a imaginii partidului, pentru ca lupta pentru 2024 a început deja!”, a scris Florin Roman pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gasca lui " iesi afara javra ordinara",cica urmasii liberalilor,ce sa schimbati ma,ar fi trebuit sa schimbati ,sa adaugati un singur cuvant atunci cand ati citit juramantul depus cu mana pe langa Biblie fara sa va inchinati,si anume," jur sa NU respect Constitutia si Legile Tarii..." pt. ca asta faceti zi de zi.Incalcati Constitutia si Legile Tarii si voi,si Penqalul cocotat la varful Statuli.Asa ca nu te mai maimutari ,inselati cetatenii de bani si pe Dumnezeu de zile.Asa sa va ajute Dumnezeu.
2
3
ai ramas. Pute rau!
4
3
La ATI si primiti oxigen, fie va reveniti, fie va duceti definitiv.Nici aerul nu mai e sigur.
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212