REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Florin Roman: Ludovic Orban a făcut dosare cu șină multor lideri PNL

Florin Roman: Ludovic Orban a făcut dosare cu șină multor lideri PNL

Replica API 18 august 2021 | 00:00 758

Fostul lider al deputaților PNL, Florin Roman, spune că în loc să-l critice pe Florin Cîțu, Ludovic Orban ar trebui să-și clarifice incidentele în care a fost implicat cu mașina.

Florin Roman

„Atacul la persoană declanșat asupra lui Citu a venit de la Orban, a încercat un șantaj politic la premier. Știa și se laudă printre apropiați. Orban e un lider de modă veche, el știe că o competiție se mai câștigă în România și cu dosar cu șină. Și el a fabricat dosare cu șină multor lideri PNL. Eu cred că dacă Orban era corect trebuia să își clarifice problema domniei sale, încă neclarificată, despre accidentul soldat cu rănirea unei fete minore în urmă cu câțiva ani în față Palatului Cotroceni, trebuia să își clarifice răsturnarea cu automobilul când se îndrepta spre Vrancea. Eu cred că dl Orban nu este în măsură să ridice astfel de probleme pentru că istoria recentă a domniei sale....poate lămurește și episodul cu telefoanele date cu o seară înainte de candidatura dlui Citu, când dl Orban telefonic și-a permis să adreseze niște mesaje subliminale destul de periculoase unor colegi. A sunat niște colegi, probabil că era mai obosit la ora respectivă, poate o să ne lămurească ce a fost cu acele telefoane. Și-a permis să critice în termeni foarte duri niște colegi că au avut altă opțiune decât Orban. În seară respectivă a sunat mai mulți colegi miniștri”, a declarat Florin Român, marți, la TVR 1, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ahaaa ,foloseau sinele furate dela calea ferata pentru dosare
0
0
Cum nu e diferenta? Pnl ne da mooie, psd ne-a dat mooie dar n-a fost rau, mai crestea o pensie un salariu un tichet de vacanta la bugetari. O parte mare de oameni cheltuia, acum cheltuie doar agaricii pnlisti usristi care sunt putini
2
2
nu e nicio diferenta intre pnl si psd
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212