REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Florin Roman: PSD - principalul vinovat de creşterea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus

Florin Roman: PSD - principalul vinovat de creşterea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus

Replica API 26 iunie 2020 | 00:00 1206

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, afirmă că PSD este principalul vinovat de creşterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri cu noul coronavirus, susţinând că social-democraţii au pus la îndoială boala.

Florin Roman

"PSD este principalul vinovat de creşterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri. PSD este cel care, de la cel mai înalt nivel, a încurajat nepurtarea măştilor de protecţie, a pus la îndoială boala, a acuzat aplicarea amenzilor şi nivelul lor ridicat, a criticat măsurile de restricţie şi în permanenţă a blocat Guvernul în lupta împotriva COVID. (...) În pofida acestor atacuri politice iresponsabile din partea PSD, în goana după voturi, PNL va continua să gestioneze cu responsabilitate această perioadă dificilă din punct de vedere medical. Urmare a modului în care Guvernul României a acţionat în această perioadă nu am ajuns în situaţia Italiei sau Spaniei", spune Roman, într-un comunicat, scrie Agerpres.

El arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 460 de noi cazuri confirmate şi 10 decese şi că, în contextul în care în ultimele zile a existat un număr similar de cazuri ca în perioada stării de urgenţă, "prudenţa şi luarea măsurilor de prevenţie rămân cuvinte de ordine".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie psd!!!!!!!!!!
4
1
Tipul este dus cu capul , face pe prostul si este de rea credinta pe scurt un golan fara caracter.
3
5
Da mai hastagistule, dragnea este de vina pt coronavirus, nu voi ca in loc sa va pregatiti de pandemie voi va pregateati de alegeri anticipate sa ajungeti mai repede la ciolan
3
5
'te draq de prost, Roman. Ai invatat si tu sa fii flajneta saseaska. Si kakatii de la pizDe , ca si aia ai vostri si tinerii de la uzr batjocoresc tot. Mai du-te-n plm de politruk
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272