REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Florin Salam a băgat în buzunar o sumă colosală dintr-o singură dedicație

Florin Salam a băgat în buzunar o sumă colosală dintr-o singură dedicație

Valentina CAMARA 9 ianuarie 2023 | 00:00 374

Florin Salam face senzație de zile mari cu piesele sale la orice eveniment la care este invitat să cânte. Pentru „Regele manelelor” nu există pandemie sau criză, strângând în numai o seară cât alții într-un an. La început de an, manelistul a băgat în buzunar o sumă impresionantă dintr-o singură dedicație.

Oamenii scot din buzunare bani grei pentru a-l avea pe Florin Salam la propriul eveniment. Pe lângă suma pe care o percepe în funcție de eveniment și de durata programului artistic, care pornește de la 5 000 de euro și poate ajunge până la 10 000 de euro, manelistul pleacă cu sume și mai mari în buzunare din dedicații.
Invitații nu se zgârcesc deloc la bani, iar cei care vor să își etaleze bogățiile alocă sume considerabile pentru dedicații.

Florin Salam, dedicație de zeci de mii de euro într-o singură seară

Prezent la un eveniment, „Regele manelelor” a primit suma de 10 000 de euro cash pentru o singură dedicație.
În doar câteva secunde, Florin Salam și-a umplut buzunarul cu bani, apreciind că a început anul cum nu se poate mai bine.

„Cea mai tare dedicaţie în deschiderea anului 2023. 10.000 cash pentru fata lui, pentru Vanesa. Numărul 1”, a spus Florin Salam, după ce a primit banii.

Florin Salam și Roxana Dobre au petrecut Crăciunul la Londra

Florin Salam și soția sa, Roxana Dobre, au petrecut Crăciunul într-un club de fițe din Londra. Cu ținute de gală, cei doi au petrecut alături de fanii artistului, însă nici de data aceasta „Regele manelelor” nu a lăsat microfonul din mână. S-a distrat alături de partenera sa, dar a susținut și un program artistic în stilul caracteristic. 

Înainte de petrecere, în timp ce se aflau în mașină, cei doi au transmis câte un mesaj pentru toți admiratorii lor.

Vă doresc și eu un Crăciun fericit și multă fericire și sănătate.  Să ne dea Dumnezeu un an bun și cu multă fericire și sănătate.”,  a fost mesajul pe care Roxana Stoian l-a transmis admiratorilor ei din mediul online.

Vă pupăm din suflet. Crăciun fericit tuturor, de la mine și soția mea. Vă iubim, vă respectăm și vă spunem la munți ani, Crăciun fericit!”,  a spus Florin Salam fanilor lui, în timp ce se afla în mașină cu partenera sa, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212