REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Florin Salam renunţă la muzică?

Florin Salam renunţă la muzică?

Replica API 30 august 2022 | 00:00 1213

Nu este prima dată când se spune că artistul s-ar retrage din lumea artistică, iar acum, pentru că starea lui de sănătate nu este una foarte bună, au apărut din nou aceste zvonuri.

Florin Salam renunţă la muzică? Soţia artistului a intervenit să clarifice aceste speculaţii. Roxana Dobre spune că manelistului nu se retrage din lumea artistică sau cel puţin nu acum. Dacă o va face la un moment dat, „o va face frumos”.

Soția lui Florin Salam a mai vorbit și despre starea de sănătate a artistului. Aceasta a precizat că manelistul nu este în cea mai bună formă a sa, însă are pe cineva care vine la domiciliu pentru a avea în permanență grijă de el.

„Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă. Încă nu și-a revenit în totalitate, însă se simte oboseala și acum, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul cuiva care vine acasă la noi și se ocupă de el, va fi bine în curând. El este un bărbat puternic și un om muncit. Am trecut cu bine peste toate momentele acelea grele, dar s-a dramatizat puțin situația, pentru că așa suntem noi, românii. Am trecut cu bine peste tot, am luat ce a spus medicul și a fost ok”, a declarat Roxana Stoian, la Antena Stars.

În weekend, Florin Salam ar fi trebuit să fie prezent, alături de fiica lui, la unul dintre cele mai importante concerte, însă nu a putut şi şi-a cerut scuze public. ”Vă salut oameni buni. Am și eu un anunț foarte important, simt nevoia să fac acest anunț pentru sufletul meu. Vreau să-mi cer scuze la fata mea, la Betty, vreau să-i spun din toată inima La mulți ani fata mea, să mă ierți că n-am putut să cânt ieri că mi-a fost cu o zi înainte foarte greu. N-am putut să cânt, crede-mă că nu te minte tăticul tău. La mulți ani, voi recupera tot. Îți promit. Te iubesc, la mulți ani să fi sănătoasă fata mea și să mă înțelegi, că tu ești baza mea. Te iubesc!”, conform romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acum pe bune lalaiturile si vaietele alea sunt muzica ?
1
0
Nu pleaca c****a de la oala cu sarmale
0
0
La care muzica, o ciora care ragea si bocea
0
0
scutiti-ne cu asta ,eat ti-as ,nu mai pot cu atatia hacademicieni si hacademicience,telectuali de rasa,etc,daca trebuiau sa plateasca cata publicitate au primit,erau dusi
0
0
Sa i spuna lui mutu ca renunta.
0
0
ooooooooooo ooooooooo aaaaa aaaaaa vai de mine
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272