REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.8° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Florin Salam și Roxana Dobre au creștinat-o pe nepoata lui Bercea Mondialu

Florin Salam și Roxana Dobre au creștinat-o pe nepoata lui Bercea Mondialu

Valentina CAMARA 13 ianuarie 2023 | 00:00 554

Zi mare pentru Florin Salam și pentru partenera lui de viață, Roxana Dobre. Cei doi au fost nași de botez pentru nepoata lui Sandu Anghel, cunoscut de o țară întreagă drept Bercea Mondialu. Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, are toate detaliile despre petrecerea cu fast. Cei doi nași au fost în al nouălea cer de fericire, iar imaginile pe care vi le prezentăm sunt dovada vie în acest sens.

Ieri a fost o zi importantă pentru Florin Salam și pentru soția lui, Roxana Dobre. Cei doi au creștinat-o pe nepoata lui Sandu Anghel și, bineînțeles, așa cum v-ați fi așteptat deja, petrecerea a fost una fastuoasă.

Florin Salam și Roxana Dobre, nași de botez

Ei bine, atunci când spui Florin Salam te gândești automat la opulență, așadar nu e de mirare că botezul nepoatei lui Bercea Mondialu a fost unul extravagant. În jurul orei prânzului, Florin Salam și Roxana Dobre au mers la biserică, pentru a o creștina pe cea mică.

Bineînțeles, cei doi nași, Roxana Dobre și Florin Salam, dar și părinții fetiței au atras toate privirile. Florin Salam a fost foarte apropiat de tatăl fetiței creștinate, dar și de Bercea Mondialu, pe tot parcursul ceremoniei.

Celebrul manelist a ”dat moda” inclusiv în biserică. A purtat un costum negru, elegant și o cămașă de aceeași culoare. S-a asortat cu partenera lui de viață, Roxana Dobre, care a ales un palton negru pentru ziua cea mare și o pereche de pantofi cu toc.

Ce relație au Florin Salam și Bercea Mondialu

Fiica lui Patronaș, fiul lui Bercea Mondialu, a devenit, așadar, de ieri, creștină. Spre seară, toți invitații, în frunte cu nașii, cu părinții copilului, dar și cu celebrul Bercea Mondialu au participat la o petrecere extravagantă.

Deja se cunoaște faptul că Bercea Mondialu și Florin Salam au o relație destul de apropiată. La petrecerile importante din viața lui, Bercea Mondialu l-a chemat pe celebrul manelist să îi cânte, inclusiv atunci când a ieșit din închisoare.

Iată că acum, cei doi nu mai sunt doar prieteni, ci și rude,potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108