REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Florinel Coman, PRINS fără PERMIS, cu 165 km/oră pe A2

Florinel Coman, PRINS fără PERMIS, cu 165 km/oră pe A2

Replica API 23 februarie 2021 | 00:03 5013

Polițiștii de la Rutieră l-au prins pe Florinel Coman, vedeta de la FCSB, circulând cu viteză pe Autostrada Soarelui, scrie stiripesurse.ro

Totul s-a petrecut pe A2, la km 75, pe sensul Constanta către Bucuresti. Fotbalistul a fost inregistrat de aparatul radar, cu viteza de 165 km/h.

Sportivul a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere international fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere national.

Din verificari s-a stabilit ca nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
voi aveti puterea sa va modificati textul ori de cate ori vreti, dar in stirea initiala ati bubuit-o rau ! nu ati spus nimic despre permis auto din ucraina, sau acum ca nu ar detine nici o categorie de permis auto national ! bhai sa va fie rusine cand scrieti articole si apoi le corectati dupa ce vedeti criticile !
1
0
Urmariti in continuare, zilele urmatoare , cum un tziggana kocalar este skapat de puskarie de jjustitia korupta din Romanica !
2
0
Sa vina si la Mangalia,unde toate ciorile analfabete conduc masini,fara sa aiba permis.Nu stie nici unul sa vorbeste,si fara nici un an de scoala,mai fac si taximetrie.DIICOT?
5
0
Fir-ati ai dracului de neanderthalieni cu rasele voastre imbecile! Este greseala prostilor care mananca fotbal pe paine si se uita la toti gibonii! Daca n-ar mai fi cerere pentru acest rahat numit fotbal nici specimene de genul acesta n-ar mai primii bani grei pentru nimic!
5
1
Ciorinele te-ai zgarcit la bani, puteai cumpara din Moldova cum fac toti smecherii ,pe Moldova e greu sa dovedeasca ca l ai luat cu bani ,aceeasi limba plm .Dar cand tu apari cu permis de Ukraina semnalizezi ca esti prost de la 100km .Pai de unde sti tu limba rusa sa ai permis de Ukraina
9
0
Ce parabolice are al dracului de tigan borit !!!! La cazan cu tine , la topit jegule
11
0
cat de prost sa fii, sau sa nu fii in stare sa iei un carnet de sofer in Romania, cand ai doua clase ca trenu si nu te duce capu ... ce e aia scoala... nu stiu sa scriu, sa citesc ce sunt alea semne de ciculatie, mai bine dau spaga in alte tari si iau carnetul , ce importanta are ca nu stiu sa conduc si pun viata in pericol, astia merita puscarie
8
0
Asa macar daca intra la puscarie ramane tarfulita la noi, astia de i dadeam in bot si mai demult! Stai sa vezi ce iese la curu ei. Hehehe
8
0
Florinele imi pare rau pentru tine dar asa cum spune si Hahahah daca nu stii limba rusa scris si vorbit ai cam dato in bara cu permisul ala din Ukraina,dar nu-i nimic daca te condamna astia cu executare vine"iubi"la vorbitor sa iti spuna ca ai impresionato cu masina ta si cu calitatile tale de pilot de formula 1.
11
1
inca un exemplar din care da prostia pe afara .saracul cica e fotbalist de valoare .Primul lucru pe care il fac cind dau de ceva bani isi iau un jaf de masina sa impresioneze proastele si dau fuga in cluburi de manele .Mai zicea unul la tv ca este "alaturi de Ioan Niculae " pai ala e la puscarie dobitocule de cit a furat .Atat ii duce capul.
9
0
Asta e analfabet saracu ,ce scoala sa faca in Braila . E atat de dobitoc incat a cumparat un permis de la Ucrainieni .Sa faci scoala de soferi in Ukraina ,trebuie sa sti limba .
10
1
e ...scos cu un penalti de doi lei acolo, e fotbalist si mai toti sunt celebrii in ilegalitati si mai putin in ...meserie!
8
1
Conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pt. nici o categorie si uz de fals ! Greu de crezut ca nu v-a lua cel putin o condamnare cu suspendare ! Bine ca nu a provocat o tragedie av fii-su lui Iorgulescu ! Oare i s-or fi luat analize si pt. substante interzise ?!?
12
0
prostu nu avea permis
10
1
Muie steaua, wcsb, sugeti pula rosu-albastri.
9
4
ce fatza de jibon are boratul asta .da frate ,esti retardat rau .
14
2
WCsb e o CLOACA DE INFRACTORI ORDINARI !!! TOTI de acolo incalca legea zilnic, dar sunt tolerati pentru ca " justitia " din romania e FINANTATA ZILNIC de catre CLAN !!!
12
4
Sustineti ciorile.
7
3
Gigi Infraktorul tine cu infraktorul kocalar !,,sa vedem ce spune legea!
11
3
Florinel Coman,un prost care trebuie sa mearga la puscarie,un dobitoc ca asta omoara oameni nevinovati.
17
0
Ce fata de oaie proasta are, ar trebui sa-l lase in pace, si asta prost putea sa spuna ca e oaia favorita a lui becali si scapa
13
1
Cum sa obtina permis cand nu stie sa scrie si sa citeasca?
20
0
Se baza pe spaga..dar fiind fara creier nu a realizat ca majoritatea politistilor sunt cu Dinamo
12
1
Cat de prost sa fii ,si fara minte, sa circuli cu viteza f mare, cand tu nu ai permis de conducere, sau un permis fals ,cum are el. Daca el este o cioara infecta, cum sa aiba si minte. Nu ai pemis, ai permis fals, si tu mergi cu 165 km h?Cand tu trebuie sa fii mielusel la volan ,atata timp ca esti in neregula, cand faci o infractiune?? Sa de-a dzeu sa te bage la puscarie 1an 6 luni, si sa-i dam noi la m..uie distrusei tale prietene, care te inseala cu prietenii tai, si tu dormi in ghete, tigan borat
21
3
asta te omoara
18
0
Dosarul penal este pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere! Greu!
14
1
Acest tigan pe nume Coman Florinel zis BLONDU nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.Muie susrinatorilor FCSB !
26
8
Care dintre voi a citit legislatia si cum naiba sa faci puscarie la depasire viteza cu inca 35 km peste limita ! bhai , nu mai lasati pe toti prostii sa scrie articole de 2 lei ! Voi va laudati cu apelative de ziar ultrainformat si stiri actuale, dar voi nu va vedeti cati prosti aveti printre voi! si vreti ca sa va urmarim stirile? hai adio ! altii la rand ...
5
28

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272