REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Flutur: PNL spune clar că nu dorim să mai creştem taxele şi impozitele în perioada următoare

Flutur: PNL spune clar că nu dorim să mai creştem taxele şi impozitele în perioada următoare

Replica API 12 noiembrie 2021 | 22:02 722

Prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, că liberalii nu doresc ca taxele şi impozitele să crească în perioada următoare şi pledează pentru păstrarea cotei unice de impozitare la negocierile cu PSD asupra programului de guvernare.

Gheorghe Flutur

"Am lucrat cu o parte din colegii din PNL şi PSD, cu domnul Sorin Grindeanu, la punerea de acord a celor două, trei programe de guvernare, programul PNL, programul PSD, UDMR a fost pus de acord cu noi săptămânile trecute, şi, până la momentul acesta, am parcurs zece domenii, zece ministere. Mâine dimineaţă vom continua, de la ora 10,00, cu domeniul muncii, sănătatea, cultura, mediul de afaceri şi învăţământul ca să finalizăm până poimâine într-o formă compatibilizarea programului de guvernare", a afirmat Flutur, la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

El a precizat că discuţiile au început la nivel politic şi au continuat cu specialişti în domeniul fiscal-economic.

"Nu este domeniul meu, doar vreau să vă spun că sunt lucruri la care ne înţelegem, sunt unele la care mai urmează nişte discuţii. PNL spune clar că nu dorim să mai creştem taxele şi impozitele în perioada următoare şi ne vom ţine de acest angajament şi, în al doilea rând, păstrarea cotei unice. Aici au apărut nişte uşoare discuţii între noi şi cei din PSD care cer această impozitare progresivă, dar vor mai avea loc orele şi zilele viitoare discuţii pentru clarificarea avantajelor pentru mediul de afaceri, pentru dezvoltarea economică a acestei ţări", a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
demagogica. Mint de ingheata apele toti politicienii.
0
0
Fluture sa imi bag pla in ochii tai si in tot neamul tau de jigo dii or dinare. MULTA MWE CU KKT PNL !!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212