REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

FOCAR de INFECȚIE în Tomis III, în zona unui VEHICUL ABANDONAT!

FOCAR de INFECȚIE în Tomis III, în zona unui VEHICUL ABANDONAT!

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:19 231

Focar de infecție în Piața Tomis III din municipiul Constanța! Atât trecătorii cât și agenții economici care-și desfășoară activitatea în zonă se declară nemulțumiți de faptul că un vehicul zace abandonat încă din luna februarie, iar sub acesta și în jurul lui, gunoiul este la el acasă.

Oamenii susțin că au făcut sesizare la Poliția Locală încă din luna iunie, iar reprezentanții acesteia au precizat că sesizarea a fost înregistrată și distribuită către sectorul competent spre soluționare. Ulterior, însă, au revenit și au menționat că un autovehicul se declară abandonat după un an de zile de când staționează în zona cu pricina. În acest caz, cei care au făcut sesizarea se întreabă: ”Și mizeria de dedesubt tot un an trebuie să stea”?

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Proprietatea este sfanta si in alte tari ma,atata timp cat nu afecteaza comunitatea,intr-un caz ca asta proprietarul primeste hartie sa isi ridice jegul daca nu o faca il ridica primaria si primeste factura cu costul ridicari,tot asa si ca cladirile derapanate nu asteapta primaria sa iti cada tie o tigla in cap si sa mori dupa care intervine,ai inteles cum sta treba ma specialistule.
0
0
Gardienii publici nu vad aceste lucruri , sunt prea ocupati sa se dea politisti rutieri . Gunoaiele si wC.urile cabine pline cu fecale nu le vede , culmea nu.i asa??
3
1
Pt Jurist...... nu mai sunt cei cu tigari? Glumesti,nu?sunt chiar la intrarea in piata
2
2
Greu se ridica un vehicul abandonat in Constanta. Paradoxal, intr-o anumita perioada masinile care parcau in locurile nepermise erau imediat ridicate si depozitate in afara orasului.
3
0
Vad ca va agitati, dar nu recunoasteti ca politia locala a facut ce nu au facut altii in piata tomis III. Nu mai sunt tigani cu tigari, bisnitari sau alti comercianti care faceau Constanta sa pice pe un ultim loc al respectarii legii ...
6
3
sa meargo pol locala la localurile din portul tomis sa vada cate dube sunt in spate unde patronii tin marfa la blat .alea nuci nu mai pornesc si tot infectii sunt blocheaza carosabilul .alea nu le vede politia? dar sa puna plata la parcari stiu..,
8
1
locala nu se baga la tiuganimea cu gratar si manele.. cica au salariu prea mic 8000 lei pt o altercatie cu tiganimea votanta psd
7
3
Ato votat cel mai bun primar, domnul Fagadau!
5
2
Proprietatea este garantata in Romania. Daca asa prevede o lege, vuna sau rea, toti cetatenii sunt obligati sa o respecte. Regula se impune tuturor, ca vrem sau nu, ca ne convine sau nu. Unde lipseste educatia intervine comentariul habarnist. Propavaduitori si postaci scoliti in cultura facebook, eruditi in scoala ineptiunilor .... etc...etc...etc.
5
1
Politia locala e in zona. Ce face ???
8
1
ridicat si dus la casare, simplu. asta e de fapt datoria firmei de ridicari auto, nu sa jupoaie toti oamenii care parcheaza pt o ora.
10
2
Legi tampite pe care parlamentari sau consilieri locali nu au timp sa le actualizeze,adica daca parchezi unde nu ai voie cateva nimute vine X si iti ridica masina legal si in cazul asta poate sa stea rabla si un an nimeni nu are voie sa se atinga de ea.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272