REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

FOCAR de INFECȚIE într-un BLOC din zona CET

FOCAR de INFECȚIE într-un BLOC din zona CET

Replica API 5 ianuarie 2021 | 00:22 11958

Focar de infecție într-un bloc de garsoniere din cartierul CET. De trei ani de zile nimeni nu știe nimic de proprietarul unei locuințe, timp în care garsoniera s-a umplut de gunoaie.. Locatarii din bloc sunt nemulțumiți și vor ca acest focar de infecție să fie eliminat.

Blocul C5 de pe de pe aleea Egretei pare a fi unul blestemat. Pe lângă faptul că de trei ani de zile aceștia nu au apă caldă și căldură din cauza celor care nu catadicsesc să plătească întreținerea, iată că o nouă problemă s-a ivit la orizont. O garsonieră, de al cărei proprietar nu se mai știe nimic de trei ani, s-a umplut de gunoaie dar și de apă, emanând un miros pestilențial. Din cauză că proprietarul nu poate fi găsit se pare că nimeni nu poate interveni pentru a face curățenie.

”Nu mai suportăm mizeria și mirosul din acea garsonieră. Cineva trebuie să facă ceva, pentru că putem să ne îmbolnăvim toți.” a declarat pentru Replica de Constanța, un locatar din bloc.

DSP: Dacă vom găsi nereguli, vom acționa în consecință

Contactați de ziarul Replica de Constanța, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Constanța au declarat: ”Cineva trebuie sa facă o plângere la primărie, ea va ajunge și la noi... dacă în urma anchetei vom găsi nereguli, vom acționa contra administrației blocului sau a cui va fi vinovat”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saj am vazut cai lasat un mesaj propietara este in italia dace este garsoniera de la c5 etajul 3
2
0
Dar aia care stau acolo de ce mortisorii lor arunca gunoaie in garsoniera aia parasita? Ca banuiesc ca altii nu intra in gunoiul ala de bloc, decat cei care locuiesc acolo...
3
0
Daca vreti sa aflati ce a zis primaria contactati ma pe mine si va dau eu raspunsurile primariei , ai doare in cur ca suntem in plina pamdemie...
1
3
Mare minune sa nu fie mort proprietarul acoperit de gunoaie
6
2
Tot cartierul este un focar
12
2
Stela h combinezon unifarm PSD pericol 19c
1
1
E ca in Las Fierbinti
6
0
Un alt focar de infectie este pe bd. Tomis 344, bloc TAV4 sc. A, et. 2 ap.7. Pe langa datoriile imense datorate asociatiei de locatari si procesele care par ca nu se mai termina exista un miros si o mizerie de nedescris in acest apartament. Caz concret, se poate verifica oricand.
7
0
haha! Si chiar in blocul asta era o garsoniera de vanzare cu 24 000 euro! Probabil a fost o gluma, cine-i atat de nebun sa cumpere?
7
1
Tot pe Egretei mai jos,fara apa calda si caldura de 10 ani, sunt sobolani cat un caine la subsol
18
5
tot cetu e un focar de infectie
44
1
Vai de saracia nostra, pare mai degraba a intrarea in magazia de skule de la utilaje agricole decat a intrare-n bloc de locuinte!
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468