REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

FOCȘA de la AUR: ‘Purtăm discuții cu PSD pentru MOȚIUNEA de cenzură’ VIDEO

FOCȘA de la AUR: ‘Purtăm discuții cu PSD pentru MOȚIUNEA de cenzură’ VIDEO

Replica API 30 august 2021 | 16:21 2008

Deputatul Dumitru Viorel Focșa și senatorul Sorin Cristian Mateescu, de la partidul Alianța pentru Unirea Românilor, filiala Constanța, au organizat duminică, 29 august, ora 11:00, o conferință de presă. Evenimentul a avut loc la sediul cabinetelor parlamentare de pe strada Ștefan cel Mare, numărul 33, et. 2, municipiu Constanța. În cadrul conferinței venită în întâmpinarea viitoarei sesiuni parlamentare, au abordate subiecte de interes național și local.

AUR pregătește o moțiune de cenzură

Deputatul Dumitru Viorel Focșa a vorbit despre viitoarele proiecte legislative dar și despre campania ”AUR te aude” prin care s-a mers în teritoriu pentru a fi aproape de oameni dar și pentru a asculta doleanțele acestora. Deputatul a anunțaț și o viitoare moțiune de cenzură, purtându-se discuții cu PSD: ” Fiecare dintre noi ne-am deplasat în toate localitățile județului, pentru a dezvolta organizația AUR, dar și pentru a fi aproape de cetățeni. În această vacanță parlamentară am făcut doar asta: am profitat de ocazie să fim alături de cetățeni. Am înțeles că cetățenii simpli din mediul rural și-au dat seama că e manipulare grosolană din partea lui Arafat și a guvernului liberal-USR-ist, un Triunghi al Bermudelor. Drepturile și libertățile nu pot fi încălcate la nesfârșit. Noi, ca partid, avem ca pilon libertatea. Trebuie să înțeleagă dumnealor că puterea se și pierde și o s-o piardă. Purtăm discuții cu PSD pentru moțiunea de cenzură.”

Banii de la Autoritatea Electorală Permanentă, folosiți pentru un spital regional

”Noi am promis că banii de la AEP nu vor fi folosiți niciodată în scop politic, ci de a face un spital – asta vom face! Nu vom folosi această subvenție, decât așa cum am promis: să facem un spital. Banii sunt în cont, se poate verifica, la momentul acesta sunt 3 milioane de euro. Noi am încercat să modificăm legea în prima sesiune, nu a trecut pentru că toate partidele s-au folosit de acești bani. Facem demersuri în continuare să modificăm legea pentru a folosi banii în scopul pe care l-am promis.” a declarat Sorin Cristian Mateescu.

Avocatul Poporului să fie doar cetățean al României

Tot senatorul a vorbit și despre viitoarele proiecte legislative: ” Un proiect personal, în legea Avocatului Poporului, am observat că nu este menționată ideea de a fi doar cetățean al României. Avocatul Poporului trebuie să fie cetățean al statului și personal încerc să o introduc. Văzând CV-ul candidatului UDMR, avea dublă cetățenie: română și maghiară. La ce steag se închină? Un funcționar public când își depune candidatura, statutul pune prima condiție: să fie cetățean român”. Printre celelalte proiecte se află transparența în administrația publică locală, toate ședințele de consiliu, județean sau local, urmând a fi transmise live, dar și un ajutor financiar pentru familiile cu mulți copii pentru a încuraja natalitatea.

Deputatul Dumitrul Viorel Focșa a anunțat și înregimentarea unor somități ale Constanței în rândurile partidului, printre ele fiind medici, pensionari MAI dar și foști lucrători DNA.

Mai multe puteți urmări în live-ul de mai jos:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N M votat de 25 ani. Dar la primele alegeri eu si familia mea vom vota AUR.
0
2
fratia impostorilor...
2
0
Astia au furat mesajul electoral al PRM din anul 2000.
5
0
Cu cine se putea alia hAUR,doar cu partidul penalilor PSD ,alianta de kk ha,ha,haaa
9
0
Drogatul asta iar a deschis gura!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108