REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

FOCURI de ARMĂ în CONSTANȚA, după un SCANDAL și o URMĂRIRE ca-n FILME!

FOCURI de ARMĂ în CONSTANȚA, după un SCANDAL și o URMĂRIRE ca-n FILME!

Replica API 6 februarie 2020 | 00:00 357

Oamenii legii din Constanța au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a putea opri în trafic un autovehicul, al cărui șofer nu s-a conformat somațiilor polițiștilor. În interior se afla un individ care doar ce agresase o persoană, în fața unui magazin. Cercetările continuă.

Totul s-a petrecut pe 1 februarie, în jurul orei 20.00. Se pare că un individ a avut chef de scandal, astfel că a mers la un magazin din localitatea Ion Corvin, din județul Constanța, acolo unde s-a luat de un vecin. De la replici acide s-a ajuns la acte de violență, bărbatul în cauză agresându-l pe celălalt, în sensul că i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feței. Când a văzut că se sună la 112, agresorul s-a urcat într-o mașină, alături de alți indivizi, nefiind el la volan, și a fugit de la fața locului. Oamenii legii au ajuns în scurt timp la locul de unde se făcuse sesizarea și au plecat în căutarea făptașului. Pe drum au dat de autovehiculul în care se afla, procedând la efectuarea semnalului regulamentar de oprire. Șoferul urmărit nu s-a conformat, ci, din contră, a efectuat manevra de mers înapoi pe o distanță de apoximativ de 15 metri. Atunci, polițiștii au coborât din autospecială și au efectuat un foc de armă în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită. În acel moment, conducătorul auto vizat se pregătea să efectueze manevra de întoarcere pentru a-și continua drumul, însă, în cele din urmă, a oprit. În cauză se efectuează cercetări atât în cazul șoferului cât și în al celui care a agresat o persoană.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai ala e sensu de la navodari ce constanta zici tu
0
0
Cawboys-i rurali in actiune.
5
1
Bai xjavra de dedesupt, e adevarat ce zice mul.. inseamna ca eti un cacat mai aloooo . Sa-ti fut mama in gur a mizerie de psd-ist
5
6
bai ziaristu lu cacat prajit ! ala din poza e sensul de la navodari! mureee multe
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212