REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

FOCURI de ARMĂ la CONSTANȚA: Un BĂRBAT a ajuns la SPITAL!

FOCURI de ARMĂ la CONSTANȚA: Un BĂRBAT a ajuns la SPITAL!

Replica API 18 martie 2021 | 00:11 9071

Un conflict între tineri s-a lăsat cu focuri de armă la Constanța! Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut pe 16 martie, la mijloc fiind vorba despre neînțelegeri cu privire la o fată. Mai exact, unul dintre cei implicați în incident, în vârstă de 18 ani, ar fi avut o relație cu sora unuia dintre ceilalți doi. Când tatăl celui în vârstp de 18 ani ar fi intervenit, un alt băiat ar fi folosit arma pe care o avea, fiind vorba de un pistol cu bile.

Polițiștii Secției 4, la data de 16 martie a.c., au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat cu un pistol cu bile.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că incidentul a avut loc la intersecția străzilor Bravilor cu Luptători din municipiu, în urma unui conflict spontan între trei tineri.

Așa cum este precizat mai sus, cei trei se cunoșteau. Prin urmare, un tânăr de 18 ani avea o relație cu o fată. Fratele acestuia, însoțit de un amic, s-au întâlnit cu acesta, iar discuțiile au degenerat în plină stradă.

La un moment dat, când tatăl tânărului în vârstă de 18 ani ar fi intervenit, iar un tânăr ar fi tras asupra bărbatului, de 45 de ani, cu un pistol airsoft cu bile. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. Starea lui este stabilă, suferind răni la nivelul palmei drepte.

Precizăm faptul că victima își rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal de 90 de zile.

Ancheta este în plină desfășurare, polițiștii Secției 4 continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și a identificării persoanelor implicate, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Update:

Potrivit informațiilor noastre, arma nu necesită permis de port armă.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa e cand e pandemie si nu ai ce scrieee te agati ca pisica de salam de orice ...mai averi putin si o sa scrieti a a tras trei focuri de cutit in spate
1
0
S-au mai impuscat niste cu bile de cauciuc niste cocalari epilati si pirogravati, purtatori de itari cu vedere la glezna. Mah daca sunteti barbati adevarati faceti-o parte'n parte fara pistoale cu bile si fara arme albe, purtatori aparat de urinat masculin si de oua fleoscaitece sunteti.
8
0
Jurnalistii teroristii
3
2
Focuri de arma...vai de capul vostru ziaristii pl.lol
9
2
Faptul ca a facut uz de arma este periculos si trebuie pedepsit aspru.. data viitoare poate face rost de arma de foc
21
5
dl cdt imbecil,sa-l futem in git pe jegos!bat pariu ca si la vapor face pe desteptu',ca multi altii ca el!s-a ajuns jmecheru' plmele!a uitat cind era proaspat pe la vapor,era luat la pl ca nu stia ce-i cu el p'acolo!toti care vin la valor se viseaza cdti in citiva ani,nu conteaza daca stiu sau nu ce sa faca ,cum sa faca......le e frica sa vrb la companie de prbl de la vapor,sa nu-i dea jos,sau sa-i taie de la bonus!ii doare'n pl de oameni,plus ca plesnesc de ingimfare!celelalte natii si vrb de est-europeni sint peste ,la toate capitolele,nu mai vrb ca nu exista ingimfarea tipic romaneasca!sict
6
6
Filmeaza l pe navromist cand trage in maidanezi si ai rezolvat cazul daca nu il poti filma pune un golan sa i dea doua rangi in gura cu cateva sute de lei.
11
3
Si unde sunt focurile de arma ? Si cand ma gandesc, in copilaria mea, cate "focuri" nu am executat cu copii din cartier cu tubermanele.... ma mir ca nu ne-au arestat...
15
2
Poate fi detinuta de orice persoana. Vecinul de la parter iese cu pistolul. Dl comandant de nava facut la 40 si restul de ani,trage cu pistolul in caini maidanezi. Asta da minte! Impusca cainii ca latra. Se crede pe maidan. Sta cu arma indreptata spre tine facandu-se ca,cauta cainii. Smecher nu? Daca sun la politie sa anunt primesc si amenda sigur.Ala spune ca nu este adevarat.Ce sanctiuni primeste? Nimic.Pentru omor am vazut dai 20 de lovituri de topor primesti 4,5 ani. In concluzie fiecare dement poate avea pistol cu bile,alice etc. fara a fi inregistrat,poate face orice, orcand,orcui.
18
3
Drept urmare, titlul de: focuri de arma este nejustificat, pistoalele de air soft folosind aer comprimat sau gaz.
21
3
Da dar nu poate fi folosit decat in anumite conditii
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272