REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

FOCURI de ARMĂ la Năvodari! Un fost puşcăriaş a devenit recalcitrant după ce a produs un accident rutier

FOCURI de ARMĂ la Năvodari! Un fost puşcăriaş a devenit recalcitrant după ce a produs un accident rutier

Replica API 20 august 2016 | 15:06 906

Scandal la Năvodari! În dimineaţa de sâmbătă, 20 august, în jurul orei 10.30, un tânăr din Călăraşi, care a fost implicat într-un accident rutier, în Năvodari, soldat doar cu pagube materiale, a devenit recalcitrant la adresa oamenilor legii. Pentru a-l putea imobiliza, poliţiştii au fost nevoiţi să execute un foc de avertisment în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită sau să se înregistreze pagube materiale. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, urmând a fi propus spre arestare.

Agresorul fusese condamnat pentru omor!

Este vorba despre Cătălin Pamblică, născut în 1986. Acesta a fost condamnat pentru omor, alături de Ştefan Năstase, de către Tribunalul Ialomiţa, decizia rămânând definitivă la Curtea de Apel Bucureşti, pe 07.02.2008. Fapta s-a petrecut în 2006, persoana vătămată, Cristian Iordache, fiind internată la Spitalul de Urgenţă Sfântul Pantelimon Bucureşti. Cei doi inculpaţi au fost introduşi în Penitenciarul Slobozia, după care Pamblică a tot depus cereri de întrerupere a executării pedepsei. Ulterior a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, unde s-a ales cu un nou dosar penal, acuzat fiind de abuz de încredere de către alţi colegi de detenţie. În cele din urmă, plângerile au fost retrase. După câţiva ani, a fost eliberat.

Aşa se face că în dimineaţa de sâmbătă, 20 august, se afla în Năvodari, implicat fiind într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Cum astfel de incidente se soluţionează între părţile implicate, se pare că şoferii nu prea s-au înţeles întrucât Pamblică devenise violent. Celălalt conducător auto a sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj mixt, format dintr-un poliţist şi un jandarm. Numai că Pamblică a continuat să se manifeste agresiv, fiind imobilizat şi introdus în maşina de Poliţie pentru a fi condus la Secţie. Dar a devenit şi mai agitat şi a agresat jandarmul, după care a încercat să fugă. Atunci a fost momentul când s-a executat un foc de armă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ultraj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108