REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Formaţia românească de heavy metal, Scarlet Aura, a lansat melodia 'Ya Svoboden'

Formaţia românească de heavy metal, Scarlet Aura, a lansat melodia 'Ya Svoboden'

Replica API 2 martie 2022 | 00:00 620

Formaţia românească de heavy metal şi muzică rock Scarlet Aura a lansat luni melodia "Ya Svoboden", variantă proprie a baladei rock lansată iniţial de Kipelov, vocea trupei Aria, în urmă cu peste 20 de ani, scrie Agerpres, citat de stiripesurse.ro.

Scarlet Aura

Scarlet Aura transmite prin "Ya Svoboden", care înseamnă "Sunt liber", un mesaj universal de iubire, un manifest pentru libertate şi pace.

"Suntem îngroziţi de atacul Rusiei asupra Ucrainei! Nu ştim prea multe, nu ştim nimic despre politica globală sau despre ordinea mondială, însă ceea ce ştim cu siguranţă este că suntem alături de fiecare fiinţă umană care este chiar în acest timp asuprită, terorizată şi obligată să îşi părăsească casele pentru a găsi un loc în care sa fie în siguranţă! Nu numai vis-a-vis de acest război din vecini, dar faţă de orice conflict armat noi spunem următoarele: vrem pace! Daţi-vă la o parte şi lăsaţi oamenii normali să îşi trăiască viaţa în normalitate deplină, purtaţi-vă războiul faţă în faţă cu cei cu care sunteţi cu adevărat în conflict! Purtaţi-vă ca bărbaţii adevăraţi! Până atunci, tot ce putem face noi este muzică şi să o cântam pentru voi cu scopul de a va aduce măcar un pic de linişte. Vă transmitem tuturor iubire şi putere să treceţi peste tot ce întâmpinaţi astăzi!", au transmis membrii trupei, pe pagina oficială de Facebook.

Melodia "Ya Svoboden", cântată în limba rusă, va ajunge ca mesaj bine înţeles la milioanele de ruşi care nu îşi doresc acest război şi care nu susţin acţiunile guvernului lor, un mesaj de susţinere pentru civilii ucraineni, victime inocente ale acestui act de război, dar şi pentru toţi cei care suferim alături de cetăţenii terorizaţi ai acestui continent, ai acestei lumi, se arată în comunicat.

Coverul este şi primul single de pe viitorul album "Under My Skin" al trupei româneşti de heavy metal, album ce va fi lansat pe 22 aprilie.

Formaţia Scarlet Aura îi are în componenţă pe Aura Dănciulescu - voce, Mihai "Myke D" Dănciulescu - chitară, Rene Nistor - chitară bas şi Matthias Klaus - tobe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212