REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Forța Dreptei desființează noua Ordonanţă de Urgență adoptată de Guvern

Forța Dreptei desființează noua Ordonanţă de Urgență adoptată de Guvern

A.F. 14 noiembrie 2022 | 00:00 675

Noua Ordonanţă de Urgenţă pe energie este "un strigoi comunist" pentru piaţa de energie şi pentru economia de piaţă a României, a afirmat  fostul purtător de cuvânt al Guvernului, deputatul independent Ionel Dancă (Forţa Dreptei).

Ionel Dancă

"Noua Ordonanţă pe Energie este un strigoi comunist pentru piaţa de energie şi pentru economia de piaţă a României. Practic, Guvernul PSD-PNL ne întoarce în cea mai neagră şi întunecată perioadă a comunismului ceauşist, când statul era singurul producător şi cumpărător de energie. Mulţi dintre noi încă îşi mai amintesc ceea ce s-a întâmplat în anii '80 cu energia din România: raţionalizarea consumului şi pene frecvente de curent, 2 ore de curent pe seară!

Legile nescrise ale economiei nu se modifică prin ordonanţe de urgenţă. Impunerea unui "achizitor unic" pe piaţa de energie şi a unui preţ plafonat de producţie din pix se va întoarce împotriva consumatorilor care nu vor mai primi curentul de care au nevoie, pentru că producătorii vor reduce producţia de energie! S-a întâmplat asta deja când au plafonat preţul la lemne şi au dispărut lemnele din piaţă, se va întâmpla la fel cu producătorii de energie, care nu vor mai produce energie la preţul fixat de Guvern", a scris Dancă, pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Danca este impotriva oricui,numai el nu se vede .De fapt ,ca si altii de teapa lui,trancane aiurea ca sa-si justifice existenta acolo,sa para ca munceste si merita un salariu. Intre timp,tot mai multi romani se hotarasc sa plece din tara,stiind ca viitorul nu va fi unul bun.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108