REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Fost polițist condamnat cu executare pentru fapte de corupție, la Constanța

Fost polițist condamnat cu executare pentru fapte de corupție, la Constanța

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:30 578

Curtea de Apel Constanța, miercuri, 18 decembrie 2019, l-a condamnat pe Rotaru Victor Gabriel, polițist în cadrul I.P.J. Tulcea, la 3 ani de închisoare cu executare, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de influenţă, complicitate la cumpărare de influenţă și omisiune a sesizării organelor judiciare. Hotărârea este definitivă.

Faptele agentului s-au petrecut în cursul anului 2013 și au constat în folosirea influenței asupra altui agent de poliție din cadrul I.P.J. Tulcea – Biroul Ordine Publică Tulcea - Compartimentul siguranță publică și patrulare, care lăsând să se înțeleagă la rândul său că are influență asupra unor colegi de serviciu în sensul rezolvării problemelor penale a acestora, a pretins şi primit de la un număr de 5 persoane, suma totală de 1150 euro si 4500 lei, în scopul propunerii unor soluții favorabile în dosarele penale în care erau cercetate pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice (în fapt fiind 4 acte materiale de trafic de influența și un act material de înșelăciune). Cercetările în această cauză s-au desfășurat ca urmare a unei sesizări din oficiu a Serviciului Județean Anticorupție Tulcea iar ofițerii serviciului au fost delegați de către procuror să desfășoare activități procedurale în acest caz.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E plin sistemul de Nitoii Nu se mai satura politistii de mita, singura silutie este extirparea asa cum sa procedat si cu Nitoi care intoarce capul mereu de frica dusmanilor care pana mai ieri erau tovarasii lui. Pestii, camatarii sunt partenerii Nitoilor
2
2
Ma uit si ma minunez cati imbecili pot exista cand se bucura ca a fost condamnat un politist pt o spaga de 1150 de euro si 4500 de lei,adica o suma de tot rahatul cand aia de la conducerea tarii au sustras milioane de euro din banii prostimii si au fost condamnati la misto cu 2 ani cu supendare sau executare iar cel pe care l-au mai si ales ca presedinte nu poate justifica averea ca si ala care a vandut flota si nici gura nu-i miroase!Rusine,popor de rahat! Chiar nu va este rusine cand va uitati in oglinda cat de josnici sunteti?
7
3
Politistii de la vama veche care bagau tigari cu tiru acum 10 ani ce se mai aude? Iau achitat?
5
1
condamanti-l si pe pistolarul de la locala navodari
3
2
PE CAND SI LA CONSTANTA, DSR DE LA VARF! E UN PESTE MARE AICI..
3
1
spargeri de case, apartamente, furturi, inselaciune, talharii, etc, etc, au atata si atata treaba politisti incat salariile si pensiile nu se ridica la nivelul muncii lor!
5
3
Eu ma bucur cand aud de penali care se credeau mai presus de lege ca ajung in puscarie si pentru astia ar trebui temnita grea caci reeducarea in puscarie este doar pentru condamnati cu scoala putina,nu au invatat si nici nu invata in puscarie cum sa se comporte in viata de zi cu zi: Dragnea,Mazare,Dan Voiculescu,"scriitori"sau alti oameni cu scoala care au avut functii de decizie in societate.
6
3
Coruptii trebuie sa stea la puscarie daca justitia asa stabileste, nu pe salarii mari la stat!
10
1
si asa mai sunt multi in politie, trebuie facuta curatenie masiva
19
2
DNA msi are trimisi in judecata corupti de la companii de stat! Infractiuni de abuz in serviciu si coruptie! Hai DNA, ii vrem in puscarie! La Multi Ani cu executare!
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212