REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fost secretar de stat: SUA sunt foarte aproape de un război direct cu Rusia

Fost secretar de stat: SUA sunt foarte aproape de un război direct cu Rusia

Replica API 13 august 2022 | 00:00 2747

Fostul secretar de stat american Henry Kissinger consideră că SUA se află "în pragul războiului" cu Rusia și China în chestiunile pe care Statele Unite le-au creat.

Henry Kissinger

"Ne aflăm în pragul războiului cu Rusia și China din cauza unor chestiuni pe care le-am creat parțial, fără să avem nicio idee despre cum se va termina sau la ce ar trebui să ducă", a declarat Kissinger pentru Wall Street Journal.

În ceea ce privește Ucraina, Kissinger a considerat că, în trecut, aceasta a fost cea mai potrivită pentru a acționa ca un tampon între Rusia și Occident, "asemănător Finlandei".

Cu toate acestea, operațiunea militară a Rusiei în Ucraina i-a schimbat punctul de vedere, făcându-l să creadă că "într-un fel sau altul, formal sau nu, Ucraina trebuie să fie tratată, în urma acestei operațiuni, ca un membru al NATO".

Fostul secretar de stat a susținut, de asemenea, că Rusia va păstra Crimeea și părți din Donbas ca urmare a unei înțelegeri plauzibile cu Kievul.

Henry Kissinger, în vârstă de 99 de ani, tocmai și-a publicat cea de-a 19-a carte, "Leadership: Șase studii de strategie mondială". Este o analiză a viziunii și a realizărilor istorice ale unui panteon aparte de lideri de după cel de-al Doilea Război Mondial: Konrad Adenauer, Charles DeGaulle, Richard Nixon, Anwar Sadat, Lee Kuan-Yew și Margaret Thatcher, potrivit wsj.com, citat de stiripesurse.ro.

"În anii 1950, înainte de a mă implica în politică, planul meu era să scriu o carte despre cum se face și se termină pacea în secolul al XIX-lea, începând cu Congresul de la Viena, și asta s-a transformat într-o carte, iar apoi aveam o treime dintr-o carte scrisă despre Bismarck, și urma să se încheie cu izbucnirea Primului Război Mondial. Noua carte este un fel de continuare. Nu este doar o reflecție contemporană", a declarat Kissinger.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai cam belit-o. Mwie !
1
0
nu va lasati! replica le va rezolva pe toate , deci ...replicati si din mana sa n o**. dati!
0
8
LINTAROV STEFAN - INTREPRINDERE INDIVIDUALA, CUI 42774244, sediul social: Strada Zambilelor, Ghindaresti, Constanta. Ocupatie: rusofil, trol rus. Data viitoare sa nu mai folosesti drona pe strada Zambilelor din Ghindaresti. Nu de alta, dar vedem live cine se pisa in tufisurile de langa Dunare, "La padurice". Hahaha! Calm your tits, Antonio PUB. Noi stim tot! Te mai droghezi, Petre? HA HA HA! Iti cam fuge un ochi. Sigur nu e de la tras pe nas? Ha ha ha!
2
0
0729228296 GPS TRACKING, rusofilule, Stefan Lintarov.
5
0
LINTAROV SRL - CIF 39139757 VALADES SRL - CIF 24426071 PFA LINTAROV VALENTINA - CUI 44446243. Hai sa vedem ce probleme aveti voi cu legea, rusofile! O sa-ti facem o vizita, Petre! Asteapta-ne pe strada DISPENSARULUI, nr. 578, Ghindaresti, judetul Constanta. HA HA HA!
5
0
Strada DISPENSARULUI, nr. 578, Ghindaresti, judetul Constanta. Suntem cu ochii pe tine, rusofilule! Ai un comportament de "school shooting", lipovene. La prima greseala, esti in catuse!
5
0
Am dovezi ca P.F.A Lintarov Valentina din Ghindaresti face evaziune fiscala. E adevarat, Petre? Hai, minte-ne frumos, Stefan Lintarov! Normal ca esti pupincuristul Dianei SOSoaca, doar esti un lipovean infect. Moarte rusofililor din toata lumea! Moarte putinistilor! Libertate pentru poporul rus, pace pentru Ucraina. Apoi pace globala si mergem toti in rai. Altfel ne razboim ca satanitii lui Stalin si Hitler. Pentru ce? Cine face lucrarea Satanei? Cine are familia in MASONERIE? Diana Sosoaca are! Cine sustine varsarea de sange nevinovat cu spesal opereisan Z? Mortii ma-tii de infantil!
5
0
Daua solutii. Sa nu se aplice nici un set de sanctiuni iar pe noi pe romani nu ne ar afecta prea tare daca Rusia si ar intinde influenta si ar instaura un regim tip baroni locali si latifundiar ,noi oricum suntem invatati ca popor de slugi ,capul plecat sabia nu l taie,am avea ce manca ,cu ce ne incalzii,slugi multumite,ce libertati? Dar problema sunt popoarele cu sange, cu traditie si valori marete de onoare sicinste. Astea se opun Rusiei ca nu sunt popoare de slugi la slugi ca noi!
0
0
Rusia este predestinata sa fie camara de provizii a Europei! Adolf Hitler.
0
0
Oligarhii rusi promiteau in2000 un plan de preaderare a Rusiei laUE in conditiile UE la care se sucesc in 2012 ,cand se cred mai bogati si pe maldarul de resurse si vor un UE care sa joace pe ritm de balalaica. Asa e cu parvenitii peste noapte ,nu onoare nu nimic!
0
0
Sictir ba drogat nenorocit!
0
0
Ba, Stefane Lintarov! Cum mai e vremea in Ghindaresti? In gura ma-tii de rusofil infect!
5
0
Dar de ce nu baga in NATO insula MADAGASCAR? De ce Ucraina din coasta Rusiei?De ce au incercat cu Georgia si cu Kazahstanul.tot in coasta Rusiei? Noi,europenii,platim acest razboi,de-asta s-a scumpit tot si se v.a mai scumpi.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614