REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fost violator, condamnat pentru furt de produse cosmetice din Profi

Fost violator, condamnat pentru furt de produse cosmetice din Profi

Replica API 14 martie 2022 | 12:41 997

Bacu Vasile Cerbea este un recidivist care se pare că nu se dă în lături de la nici un fel de faptă penală. În prezent încarcerat tot pentru furt, este acuzat că a intrat în incinta magazinului Profi, de unde a sustras mai multe produse cosmetice de pe rafturi, pe care le-a introdus într-o plasă pe care o avea asupra sa, fiind surprins de către personalul angajat al magazinului în timp ce ieșea din unitate.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea inculpatului la 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. În urma contopirii celorlalte pedepse, Bacu Vasile Cerbea urmează să execute în final 6 ani și o lună de închisoare. Sentința a fost dată pe 8 septembrie 2021 și a rămas definitivă în urma respingerii apelului din data de 2 martie 2022.

Bărbatul a furat doar cosmetice

Potrivit rechizitoriului, Bacu Vasile Cerbea a intrat în incinta magazinului Profi, situat în municipiul Constanţa, de unde a sustras mai multe produse cosmetice de pe rafturi, pe care le-a introdus într-o plasă pe care o avea asupra sa, fiind surprins de către personalul angajat al magazinului în timp ce ieșea din magazin, cauzând un prejudiciu în cuantum de 305,61 lei, recuperat în integralitate. Din declarațiile unei martore și din imaginile surprinse de camerele de supraveghere reiese că inculpatul a pătruns în magazin, având asupra sa o plasă, în care a introdus mai multe produse cosmetice, respectiv: 4 șampoane HEAD&SHOULDERS, 4 geluri de duș DOVE, 4 șampoane L’OREAL ELSEVE, 4 balsamuri L’OREAL ELSEVE și un șampon PANTENE. Acesta a ieșit din incinta magazinului fără a achita contravaloarea produselor. Inculpatul în momentul în care a fost oprit de către personalului magazinului a precizat că va plăti bunurile, cu condiția de a nu fi chemate organele de poliție.

Instanţa a avut în vedere că inculpatul este cetățean român, are 52 de ani, este căsătorit, are șapte clase și este muncitor necalificat la Romtextil, iar pe parcursul cercetărilor a avut o atitudine oscilantă. Acesta este cunoscut cu antecedente penale, din fișa de cazier judiciar rezultând că a fost condamnat de două ori pentru săvârșirea infracțiunii de furt, și o dată pentru săvârșirea infracțiunii de viol

Cine este Bacu Vasile Cerbea

Bacu Vasile Cerbea la data de 20.07.2018, profitând de starea vecinei sale, P.F.B., în vârstă de 18 ani, de a-și exprima voința, diagnosticată cu ,,retard psihic moderat’’ a întreținut raporturi sexuale normale cu aceasta, la domiciliul lui din municipiul Constanţa, acolo unde a invitat-o. Dar el a mai stat după gratii, fiind cercetat şi judecat în mai multe dosare pentru furt şi furt calificat.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Violatoru parfumat hai va pup pa sufletel!
0
0
Facea un acord de recunoastere a vinovatiei, dadea ce a furat inapoi, si primea 2 ani cu suspendare
0
0
Nu a furat,a uitat sa plateasca.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272