REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Fosta amantă a preşedintelui John F. Kennedy îşi împărtăşeşte povestea

Fosta amantă a preşedintelui John F. Kennedy îşi împărtăşeşte povestea

Replica API 2 septembrie 2021 | 00:00 687

O bunică în vârstă de 83 de ani susţine că a avut o aventură cu preşedintele John F. Kennedy şi că aceasta a început când el era senator, iar ea o studentă de 21 de ani.

Preşedintele John F. Kennedy a fost iubit de mulţi, dar numeroasele sale aventuri dovedească că nu era nici pe departe un sfânt. Cu toate astea, nici măcar criticii săi nu se aşteptau ca numele fostului preşedinte şi cel al producătorului Harvey Weinstein să fie rostite în aceeaşi frază, scrie okmagazine.ro.

Amanta lui JFK, Diana de Vegh, a decis să-şi spună povestea după aproape 60 de ani, timp în care a păstrat detaliile sordide ale relaţiei doar pentru ea.

Femeia spune că preşedintele „a ales-o” când era doar o studentă şi i-a promis „faimă şi avere”

Diana de Vegh, care locuieşte acum în New York , şi-a scris povestea pentru Air Mail News.

Ea a declarat pentru The New York Post că, în ciuda progresului şi a Mişcării #MeToo, vede în continuare prea multe fete care se dedică bărbaţilor mai în vârstă şi mai puternici, la fel ca ea.

“Te culci cu mine şi te voi face specială ”- am văzut multe ca asta la Harvey Weinstein, Roger Ailes, spectacol.”

Relatarea lui De Vegh despre presupusa aventură a fost documentată anterior în cartea lui Sally Bedell Smith din 2004 Grace and Power: The Private World of the Kennedy White House. Ea spune că promisiunea de a rămâne anonimă a fost încălcată.

De Vegh l-a întâlnit pe John F. Kennedy într-o sală de bal din Boston în 1958, în timp ce avea 21 de ani şi studia la Colegiul Radcliffe din Cambridge, Massachusetts. El era senator şi a ţinut un discurs la Boston, apoi a ajuns la masa lui Vegh şi a cerut permisiunea să se aşeze.

"Dă-mi locul tău, astfel încât un bătrân obosit să poată sta lângă o fată drăguţă", ar fi spus Kennedy, potrivit presei.

Povestea ei diferă uşor de ceea ce Smith înregistrase în Grace and Power. Atunci, Vegh a spus că era un loc gol lângă ea când Kennedy a cerut să se aşeze.

„ Eu eram o tânără, el un mare om”, a scris ea pentru Air Mail News . „Rezultatul previzibil: durere de inimă pentru ea, fără consecinţe pentru el”.

Înainte ca relaţia să înceapă, de Vegh a recunoscut că simţea că se „ofilise”.

Ea îşi aminteşte că şi-a dorit ca John Kennedy să o observe: „Am vrut să fiu una dintre favorite. De fapt, am vrut să fiu favorită“.

Kennedy a invitat-o personal pe de Vegh la următorul său eveniment în afara Bostonului. Ea şi Kennedy au avut o relaţie timp de patru ani.

Şoferul său o ridica din camera de cămin şi o conducea la aceste evenimente. Apoi mergeau împreună într-un apartament pe care Kennedy îl avea în Boston. „A fost dragoste, cu siguranţă. „Dragoste nespusă, nu cu cuvinte explicite, ci transmise în tăcere în atât de multe feluri”.

După învestirea lui Kennedy în funcţia de preşedinte, de Vegh a început să lucreze la Capitol Hill într-un loc de muncă pe care el l-ar fi aranjat pentru ea, conform cărţii.

În cele din urmă, a obţinut un loc de muncă ca membru al personalului Consiliului Naţional de Securitat,e care lucrează în clădirea Biroului Executiv al Casei Albe.

Kennedy se căsătorise cu Jackie Kennedy cu cinci ani înainte de aventura cu Vegh cu el, lucru pe care tânăra a ales să îl ignore.

Treptat, Kennedy a început încet să-şi piardă interesul pentru Vegh, probabil din cauza pasiunii obsesive faţă de Marilyn Monroe. În cele din urmă, Diana s-a mutat la Paris.Un an mai târziu, preşedintele şi-a pierdut viaţa.

Vegh s-a căsătorit mai târziu cu Nicholas Rizopoulos, în septembrie 1964. Cuplul a avut două fiice înainte de a divorţa.

Acum, femeia este „bătrână şi orbă” şi lucrează ca psihoterapeut din apartamentul ei din West Village.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212