REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare

Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare

Victor ROTARU 3 martie 2024 | 20:12 29983

Monica Iagăr, 50 de ani, fostă campioană la săritura în înălțime, medaliată cu aur la Campionatele Europene din 1998, a intrat în politică. Fosta atletă și-a început deja campania pentru AUR și a primit un rol care-i conferă o vizibilitate crescută.

Fosta campioana europeana a Romaniei, pe lista AUR la europarlamentareMonica Iagăr

Concret, Iagăr, printre altele fostă șefă a Clubului Sportiv Dinamo, va fi pe lista Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile europarlamentare programate vara aceasta, pe 9 iunie. Iar implicarea acesteia în viața partidului e una foarte pronunțată în ultimele săptămâni.

Monica Iagăr a participat în ultimele zile la o masivă campanie de strângere de semnături. Atât pe străzile Capitalei, cât și în țară. În week-end, de exemplu, fosta săritoare în înălțime a fost prezentă la Brăila pentru a-și prezenta programul în fața alegătorilor.

„E vremea să fim uniți, uniți pentru o țară liberă”, a scris Monica Iagăr pe Facebook zilele trecute, după ce a participat la o acțiune a partidului în București.

Fostă campioană europeană la atletism, Monica Iagăr a fost prezentă la finalul lui februarie în complexul „Iolanda Balaș” din Capitală, arena ce-i poartă numele unei foste sportive de mare prestigiu a României.

Arena de atletism de lângă ștrandul Tineretului a început să fie modernizată în urmă cu mai bine de 15 ani. Lucrările de acoperire a tribunei principale sunt nefinalizate.

Pe acel stadion, ar fi trebuit să fie construită în urmă cu mai mulți ani o tribună în care s-au investit, între 2005 și 2010, aproximativ 5 milioane de euro. Construcția nu s-a finalizat nici până în zilele noastre. Aflată în campanie, Iagăr a mers la complexul în paragină, unde a izbucnit în plâns:

„Lacrimi pentru distrugerea unui vis”, și-a descris ea demersul, continuând: „Iolanda Balaș a iubit România. Eu voi iubi România până la capăt”, potrivit gsp.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana acum Romania,prin europarlamentarii ei,nu si-a facut auzita vocea in U.E.! Nu cred ca o fosta sportiva( se stie ca,in general,sportivii nu prea au avut timp pt.carte si nici nu prea au avut dotare)va putea face mai mult! Eu o propun pe cantareata de muzica populara Maria Ciobanu,care are mult,mult simt fata de aceste " vedete" politice aparute ...din baie !
0
0
Aveți grija ,nu confundați aurul de la medaliile cel din politica ,căci cel din politica este mai murdari se poate să regretați
1
0
Toții iubesc afroromania când e vorba de buzunarul lor, li se rupe de pinguin să se descurce fiecare cum poate numai să vină la vot că au nevoie de voturile lor
3
0
Cum s o simți "Aurista ,"cind șeful ei hărțuiește și agreseaza verbal sexual ,alte femei in Parlament!?Sau de la înălțime nu se vede,?
2
0
Din pacate nu toti vor unire, nu toti vor libertate, dar unii vor si unire si libertate si vor vota in consecinta.
0
1
Normal ca Monica este zero la politica si alte shtiintze dar Simion are nevoie de nume cunoscute pentru ca sa mai apara prin ziare sau TV,sportivi de innalta performantza nu au timp de shcoala asta se shtie,dasta multzi faceau inca de pe timpul P.C.R. si facultatea fara sa aiba nici liceu pe bune,acum si mai si pentru ca sunt facultatzi in toate judezele daca nu de stat sunt private,asha li se spunea sportivilor:"ma timpul tau ca sportiv trece, e bine sa ai si tu o diploma universitara",nu shtitzi cum ii spunea D.Dragomir lui Gh.Hagi cand se certau:"ma itzi dau un exercitziu de matematica de-a shaptea de la nepot-miu si daca tu il rezolvi eu itzi dau un milion de euro,apropo de facultatea pe care o are Gh.Hagi caci militzianul comunist shtia cum mergea treaba pe timpuri si Gh.Hagi bineintzeles a refuzat oferta lui nea Mitica,si asta nu pentru ca ii strica un milion de euro cashtigati ushor cu rezolvarea unui exercitziu de-a shaptea.
9
4
Se pare ca ați uitat de vremea când aveam partid ,unic’ . Chiar nu mai e nevoie de opoziție? Dacă nu gândim la fel suntem ,dușmanii poporului’ ?
5
8
Daca a fost campioana nu in seamna ca este vreo valoare... daca a ales aur este clar...
13
8
Da ce reclama le faceti escrocilor din aur . Cat v au platit ?
18
8
Fereasca Dumnezeu!!!!! Treziti-va! Ce stie asta sa daca in afara de a sara /sa alerge. Ati mai incercat cu Dolanescu, Loghin si Becali si.... Ati vazut ca in afara de nomic si pensii speciale nu au svos o borba! Mi-e scarba!
24
9
Așa de tânără,.....sa îți pierzi mințile.
27
9
A fi campioana europeana nu este obligatoriu cu a avea și multă minte. Una i una și alta i alta!!!
31
10
Mulți incompetenți au șansa vieții lor să ajungă prin hAUR în politica mare, dar ei se dovedesc lipsiți și de coloană numai asociindu-se cu adunătură asta pro-rusă ăi antiromânească. Păcat că autoritățile nu-și fac treaba să bage trădătorii de patrie (vânduți Moscovei) unde le este locul. Iar multă prostime îi va vota, pentru că oamenii nu știu istorie și cât de mare este răul pe care Mama Rusie l-a făcut tuturor vecinilor săi, inclusiv poporului nostru.
29
13

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436