REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Fosta clădire a Bibliotecii Județene din Coiciu, transformată în arhiva Consiliului Județean

Fosta clădire a Bibliotecii Județene din Coiciu, transformată în arhiva Consiliului Județean

Replica API 29 decembrie 2018 | 00:27 480

Consilierii județeni vor supune la vot, în proxima ședință a CJC, proiectul de hotărâre privind schimbarea destinației imobilului ”Clădire-Filiala 1 Constanța”, proiect inițiat de vicepreședintele CJC, Claudiu Palaz.

Precizăm că este vorba despre fosta arhivă a Bibliotecii Județene. În expunerea de motive, vicele CJC a punctat faptul că este oportună schimbarea destinației având în vedere lipsa de spații a CJ pentru aparatul propriu sau a celorlalte instituții care își desfășoară activitatea în sediile CJ, acestea conducând la condiții improprii de desfășurare a activității. Cu alte cuvinte, în imobilul situat pe strada Izvor se va amenaja un spațiu pentru arhiva CJC, iar la etaj se vor amenaja birouri. ”Am reușit să curățăm și să conservam și clădirea de pe strada Izvor, nr. 23! Clădire care se dorea demolată de fosta conducere a CJC și pe care am reușit să o recuperez și să o propun spre reabilitare. Aici se va amenaja un spațiu pentru arhiva CJC, iar la etaj se vor amenaja birouri. După cum se vede și din fotografii, clădirea este într-o stare foarte bună și nu era necesară demolarea acesteia. Doar că interesele fostei conduceri a CJC, erau altele, nu prea ortodoxe. Clădirea este în aproprierea unor instituții de învățământ, iar zona era un focar de infecție”,a scris Claudiu Palaz, pe pagina sa de facebook.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Palaze, uratia's de bine in puscaria pe care o meriti
2
0
Domnule Palaz, va este cunoscut cine trebuie sa castige licitatia? Intreb ptr un prieten comun!! Firati ai dracu de javre. Si tu si finul tau
5
0
de doua ori a fost scoasa la licitatie demolarea ei . nu a castigat cine trebuia si au anulat licitatiile pretul de plecare undeva la 3.3 milioane firma cu cel mai pret 1.9 milioane nu le-a iesit pasenta pardon spaga 1.4 milioane
6
0
Este extraordinar. Este nemaipomenit cate poate sa faca acest Palaz. Acest oras este condus de el. Acest profesionist desavarsit pentru asta a fost ales. Dar ce articol, dar ce sublim, Replica ne arata ca avem printre noi un om deosebit si noi nu constientizam. Ce pacat.Adica pacat de noi ca citim rahatul asta de ziar si punem botul la vrajeli. Este cea mai mare javra din Constanta.Profesionistul banului nemuncit si hotul hotilor acest machedon jegos de Palaz.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212