REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostă ispită la Insula Iubirii, după ce a ciomăgit-o pe fosta logodnicului: Cum o prind, o sparg, cu dosare cu tot! Video

Fostă ispită la Insula Iubirii, după ce a ciomăgit-o pe fosta logodnicului: Cum o prind, o sparg, cu dosare cu tot! Video

Replica API 11 august 2022 | 00:00 10135

Scandalul momentului!

Scandalul momentului!

Scandalul momentului în showbiz este alimentat de fosta ispită de la Insula Iubirii, Daniela Badea și logodnicul ei, cunoscutul tik toker, Alin. Ambii au mers la fosta ”soție” a lui Alin, Sibel, pe care ar fi agresat-o și i-au luat copilul, o fetiță. S-a lăsat cu audieri la Poliție și ordin de protecție, însă Dana Badea nu a avut rețineri și a declarat public faptul că nu regretă că a bătut-o și că o va sparge ori de câte ori se va întâlni cu ea. Precizăm că Sibel doar ce se întorsese de la mare, din Costinești.

Tik Tokerul Alin (Alin Borcan – n.r.) s-a despărțit de Sibel, cu care are și o fetiță, pentru a-și trăi dragostea cu noua sa iubită, pe care a și cerut-o în căsătorie, fiind vorba de Dana Badea, fostă ispită în cadrul emisiunii Insula Iubirii. Iar, de atunci, au tot fost scandaluri, făcute publice chiar de către ei.

Însă, iată că ultimul eveniment a luat amploare și s-a lăsat cu audieri la Poliție și ordine de protecție. Sibel, fosta iubită a lui Alin, a fost la mare, în Costinești, cu mai mulți prieteni, între care și un bărbat cu care ar avea o relație, iar când s-a întors acasă, la Timișoara, a avut parte de un imens scandal. După cum a spus chiar ea, Alin și Dana au venit să ia fetița, ea nu a fost de acord, iar de aici a ieșit un imens scandal.

Sibel

”Au dat în mine, m-au bătut, mi-au luat fata din brațe. Fata a început să plângă, s-a speriat. Ca să înțelegeți cine e Alin”, a spus Sibel. Ulterior, rudele lui Sibel ar fi mers acasă la părinții lui Alin, unde se afla și el, și ar fi aruncat cu pietre, avariindu-i mașina Danielei. În plus, se pare că și Alin a fost lovit.

Toți au fost conduși la Poliție și au fost audiați. Nu se știe dacă se pune problema de infracțiunea de răpite, atât timp cât nu există o decizie judecătorească în privința custodiei copilului. După cum a declarat Alin, acțiunea în instanță în acest scop urmează a fi depusă.

Însă, s-a lăsat cu cercetări de ambele părți. Familia lui Sibel pentru avarierea mașinii Danielei, iar Alin și Dana pentru vătămări corporale. În plus, Alin are emis un ordin de protecție, prin care îi este interzis să se apropie de Sibel și de domiciliul ei.

Daniela Badea

Declarații în direct: Nu-mi pare rău că am bătut-o, o mai bat!

Și, chiar dacă ancheta este în toi, fosta ispită de la Insula Iubirii, Dana Badea, nu a avut nici o reținere și a făcut niște declarații publice șocante: ”Mă bucur că am bătut-o. aș mai bate-o o dată! Și cu dosare și cu orice, dacă o prind, o sparg! De câte ori o prind, de atâtea ori o bat! Să scot toate p... din ea și toată vrăjeala din ea. Plătesc orice, dosare, orice, îmi permit! Nu-i problemă, îmi asum”, a spus Daniela Georgiana Badea, pe un live, pe Tik Tok, după cum puteți urmări și în video atașat.

Video:

Alin susține că tot scandalul a pornit de la faptul că Sibel îi cere bani mereu și nu îi folosește pentru fetiță și că nu are grijă de copil.

De cealaltă parte, internauții cred că Alin încă o iubește pe Sibel și că e gelos. ”De ce s-a apucat să facă scandal fix când a aflat că Sibel a fost la mare cu un bărbat care i-ar fi iubit? Fix atunci s-a dus la ea să-i facă în ciudă, să-i ia fata, a pus-o pe actuala iubită s-o bată pe Sibel... Nu e cam ciudat?”, susțin oamenii.

Alin Borcan

Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe viitor, atât din punct de vedere legal cât și moral în acest caz.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu cum plm de am ajuns sa citesc articolul asta de kkt, cine plm sunt astia??? Plina tara de c***e
1
0
Tarusu asta o sa faca puscarie
0
0
o pescareste pe asta, normal ca a ramas cu ea ca ii produce lovele hahaha
0
0
Eee daca ai lua cativa ani bunu de inchisoare sa vedem.dupa aceia daca mai afirmi ce tot afirmi pe TikTok . VAI P*****A TA .
0
0
doamne ce boratura !
1
0
Tara arde iar voi dati stiri despre corwe si dobitoci
0
0
Nu va mai uitati pe tiktok la sapca asta si gata
1
0
Doua c1ori, multa mwe cu cct grasei care a scris articolul.
0
0
se numeste ..BORCAN ??? vinde borcane???
1
0
Cum dr.ak sa te combini cu unul pe Care il cheama borcan
1
0
M u j 3 r r e p l i c a
1
0
Doi rahati
0
0
Dnum iti dai seama cine sunt aceste vedete...borcan,salam,giugulan,muian,cacan, etc.
1
0
Anul trecut Ministerul Muncii a actualizat lista ocupatiilor. Tik tocher nu e meserie nici ocupatie. La cum vorbeste "ispita" cred ca ea are intradevar cea mai veche meserie din lume pe care o practica cu mare placere. Asta il face pe domnu TikTocher un fel de pescar. Pe cale de consecinta cititorii Replika au dreptate scrieti doar despre pesti si curbe
0
0
Sa va luam cioricile in pix, ca ne-ati omorat. Eu unu ma cak pe ziaru vostru si nici ca mai vizitez pagina asta in veci. Jurnalism de asociatie . Subiecte ai tematici scrie de idi0ti pentru idi0ti. V-am pupat.
2
0
Voi ati devenit Cancan. Ce promovati atat prostii si curvele prostiuate din romania
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102