REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Fosta iubită a lui Răducu Mazăre, care a mutilat un vârstnic la Constanța, SCANDAL cu polițiștii!

Fosta iubită a lui Răducu Mazăre, care a mutilat un vârstnic la Constanța, SCANDAL cu polițiștii!

Replica API 12 aprilie 2018 | 16:05 1874

sursa foto: libertatea.ro

Anastasia Tănase, tânăra care a lăsat infirm un vârstnic, la Constanța, după ce a dat cu mașina peste el, a făcut-o lată din nou. De data aceasta, din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Este vorba de faptul că a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un copac, pe șoseaua Pipera. În plus, a făcut scandal la sosirea polițiștilor și a refuzat să sufle în etilotest. Precizăm că Anastasia este fosta iubită a lui Răducu Mazăre.

Fosta iubită a lui Răducu Mazăre (fiul lui Radu Mazăre - n.r.), Anastasia Tănase, a făcut un show de zile mari! Aceasta a provocat un accident rutier miercuri noapte, 11 aprilie, dar tot ea a fost cea care s-a luat la harță cu polițiștii. Totul s-a petrecut pe șoseaua Pipera, acolo unde, la un moment dat, a pierdut controlul direcției de mers, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. Oamenii legii au fost nevoiți s-o încătușeze întrucât a refuzat orice fel de colaborare, inclusiv de a fi testată în vederea stabilirii alcoolemiei. Astfel, s-a ales cu dosar penal. În plus, polițiștii chiar i-au atras atenția să aibă grijă cum vorbește și să înceteze să-i mai numească ”frați”. Cercetările continuă în acest caz.

Cercetările continuă în acest caz, iar Anastasia s-a ales cu dosar penal și cu permisul de conducere suspendat.

Precizăm că tânăra nu este la primul conflict cu legea în ceea ce privește latura rutieră. În luna august 2010 a provocat un grav accident de circulaţie pe bulevardul Ferdinand, în faţa Teatrului Fantasio. Simona Anastasia Tănase se afla la volanul bolidului său BMW X6, cu număr de înmatriculare B 18 EKE, şi se deplasa pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall spre strada Traian. La intersecţia cu Ferdinand, tânăra începătoare a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit în plin o altă maşină de teren, marca Hyundai. În urma impactului, Hyundai-ul a fost proiectat pe o distanţă de 10 metri, în peretele unui imobil, iar BMW-ul a ajuns pe treptele Teatrului Fantasio. Din nefericire, bolidul condus de Anastasia a lovit şi un pieton, care traversa regulamentar, pe culoarea verde a semaforului. Este vorba despre Gheorghe Chioaru, de 74 de ani, din Constanţa. Bărbatul a fost operat, fiindu-i amputat piciorul. În noiembrie 2015, tânăra a fost condamnată la 2 ani cu suspendare.

L.C.

VIDEO AICI!!!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu din stirea asta am inteles ca ii place cu catuse
2
0
Va face machidonii de rusine...mare parte din voi sunteti niste tarani obositi, ce nici sa vorbiti corect romaneste nu stiti. Ea nu e singura lepra care va face minoritatea de ras. Natie cu steagul dintr-o blana de oaie cu 4 tantari in colturi !
14
1
Mare sa va fie mirarea daca n o vedeti in 2 luni cu un suv nou
9
3
mult si bine pana cand la recurs o sa ceara contraexpertiza iar imeleu, o s-o dea de gard spaguit la a a doua analiza si in lipsa de proba concludenta scapa fata cu amenda ca a parcat pe spatiul verde
9
2
Pornet, bagaj etc!
12
1
Al doilea dosar penal facut primul este cu sentinta definitiva si irevocabila, iar acesta se transforma direct in pedeapsa cu executare Nu se pot da doua pedepse cu suspendare Deci aceasta curva ordinara ,care face machidonii de ras, dupa terminarea procesului si pronuntarea sentintei va ajunge la inchisoare va primi automat datorita legilor o pedeapsa cu executare Asa ca la puscaria poarta alba cu tine panaram-o zdreant-o curv-o betiv-o
15
3
ii doresc aluia care a lasat-o sa conduca iar ca a treia oara ca o sa scape si acum sa se urce cu masina pe el si toata familia lui
13
1
O scapa ta-su si de data asta...doar are relatii. Javre ordinare....poate a -3 a oara e cu noroc!
18
5
Las' ca a furat tata Tanase, cand era la Garda Financiara, bani sa dea la toti. Nu-i plangeti voi pe astia.
21
2
Da sunt beata pentru ca nu il pot uita....si pentru ca ma love a bine...pe la spate....hahahahaha
16
2
Te astept cu masina in parcare
13
4
Incerci zadarnic sa ne inoculezi ideea ca esti benedictin, dar eruditia ta izvoraste din studiul culturii suburbane, mediatizate excesiv pe singura pagina a abecedarului tau, facebook.
6
1
Ce fac zdrentele lasate singure.....
29
1
Ala care comenteaza cu nick name constantean sa ne bei la oua tu si toti machidonii.Cand se vor supara romanii or sa va rupa carca. Niste putini imputite sunteti.
14
16
A naibii. Ea sigur se crede interesanta ca se scriu stiri despre ea. Dar la cat de toanta este, nu-si da seama ca toti o considera o curva si o proasta. Si pe langa asta, voi de la Replica...de la un timp numai tampenii scrieti si incorecte gramatical. Ati ajuns de rasu curcilor!
26
2
TL 04 AEJ tineti-va coorva acasa ca a ajuns prin ialomita dupa madular generos
26
2
A mutilat un om si i s-a permis sa urce in continuare la volan?! POLITIA, JUSTITIA - CE PLM FACETI?!!
38
1
bai constantene 11-39vezi ca ai si acum frunze de porumb la cur idiotule
11
6
Locul zdremtzei e la parnaie...restul e cancan
51
2
Si inca odata se va pisa pe noi. In maxim 2 zile dosarul va primi NUP si peste 1 luna, 1 an, 3 ani, o sa omoare pe careva si toata nebunia asta o ia de la inceput. Apoi iar sare tati cu bani si in 2 zile uita toti. Asta-i Romania!
44
5
mai idiotilor , ce justitie e asta care a lasat - o sa conduca dupa ce a mutilat un om ? CONSTANTENE 11:39 , DACA O VIOLAU SI TALHAREAU PE MA - TA , ERA O STIRE INTERESANTA ? DE ACEEA ISI FAC DE CAP JEGOASELE SI DROGATELE , PT CA MULTE SE MUSAMALIZEAZA .
53
2
depinde ce o sa decida un judecator
21
2
Sper sa patesti la fel de la unu care poate...prostalanule
30
3
Bravo ei! Daca poate.... poate si gata fraierilor!
8
52
Hai ca fata e frumoasa,are de toate,voi....nu.Cum sa se uite la tine garcea?Stii melodia Deliei Ce are ea si nu ai tu?Ea are minte,tu nu.Artrbui sa stii ca potrivit Codului penal ai dreptul la tacere,adica sa te abtiila a da declaratii.Ce era fata sa comunice cu tine?Limba romana e grea pentru tine.
8
59
Anastasia face ce a invatat de la ma-sa. Musata periculoasa si focoasa rau!
52
4
Uita-te la vizualizarile fiecarei stiri si iti vei da seama ce se cere!
31
3
daca voi, jurnalistii, v-ati ocupa de lucruri serioase poate si noi constantenii am duce-o mai bine. Asta e stire de prima pagina ? Mergeti in spitale, luati la analizat licitatiile pe bani publici, autorizatiile de construire eliberate aiurea, activitatea conducatorilor de institutii publice ca sa vedem si noi ce fac pentru acest oras, judet. Dar daca nu sunteti in stare, capabili dati tot stiri de 2 lei pentru handicapati.
34
26
Pacat de copac !
47
1
cica scapa, are "spate"
37
2
Prostia,tupeul,perversitatea....astea sunt 'calitatile' neamului
55
2
E gagica tuturor care au bani!
64
2
dar fata asta nu se mai potoleste?
58
0
ar trebui sa existe o lege care sa interzica sofatul pentru astfel de persoane. Fa fato, dupa cate ai facut, daca constiinta nu te opreste sa mai sofezi, nu stiu cine ar putea sa o faca, caci in mod sigur n-ai respecta nici o lege care sa-ti interzica sa mai sofezi
52
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272