REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fosta IUBITĂ a Roxanei Vancea S-A SINUCIS

Fosta IUBITĂ a Roxanei Vancea S-A SINUCIS

Replica API 28 iulie 2020 | 23:26 12968

Roxana Vancea este în doliu, după ce una dintre cele mai bune prietene de-ale ei, dar și fostă iubită, s-a sinucis. Elena este antrenoarea de fitness cu care vedeta se săruta și își confirmase bisexualitatea, anunță România TV, citată de stiripesurse.ro.

Sexoasa brunetă era emigrată în Spania cu câteva luni în urmă, unde părea să fie fericită alături de bărbatul pe care îl iubea. Cu toate acestea, un mesaj bizar, apărea pe contul ei de socializare, în urmă cu câteva zile, scrie Wowbiz.ro.

”Afișezi ce dorești pe Facebook sau Instagram, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi de la ce adresă chemi taxiul dimineața! No hate! It all about love!”, a fost ultimul mesaj pe contul ei de socializare. Iar apoi, vestea că ar fi murit a lovit ca o bombă, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă.

”Îmi pare nespus de rău pentru sufletul tău și al copilului care nu a fost să fie, am avut niște bănuieli , am simțit, îmi pare rău că nu am insistat să încerc să te salvez”, ”Dumnezeu să te ierte... ai dus multe lupte în sufletul tău... sper să îți găsești liniștea acolo unde ai ales să pleci!”

”Mult, mult prea devreme. Doar Dumnezeu știe ce era în sufletul tău! Drum lin!”, Când viața te străpunge și ești slab fără nicio putere ai cele mai rele gânduri, răul te domină și te duce pe căi greșite, tu draga mea prietenă ai fost atât de puternică... iar în cele mai slabe momente ale tale ai cedat.....

Mă rog pentru tine ca Dumnezeu să te primească în casa lui și dacă în viața asta nu ai avut parte de fericirea și iubirea pe care ți ai dorit-o acolo îți doresc să îți găsești liniștea și să te odihnești în pace! Dumnezeu să te ierte!”, sunt câteva dintre comentariile și mesajele de condoleanțe.

Roxana Vancea nu a ascuns niciodată că are o latură care o face să fie mai apropiată de femei și chiar a recunoscut că a avut câteva aventuri cu unele prietene, motivând că acestea sărută mai bine decât bărbații.

„Elena e iubita mea. Îmi plac și femeile. Mai mult femeile, sunt mai interesante. Elena e mai specială. Doar ea”, spunea Vancea în urmă cu câțiva ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orice pacat aduce alt pacat apoi moartea. Cine nu e cu Dumnezeu este cu..
3
3
doua tampoane pisate stoarfe de calitate si vor muri la stagiul de stoarfe
11
3
doua taraturi infecte si spurcate
23
4
mai putin...
15
3
..asta-i ROMANIA...javre vopsite..pictate..si..KAKATE.....pupati-le in..KUR..
26
4
nu va mai agitati - e "stire" din categoria copy paste din surse tabloide bizare sa umple rubricile
13
4
Domnisoara in cauza in 2013 ma lins in gaoaza de parca aveam nuttela acolo
4
8
Dumnezeu s-o ierte!
8
11
ati inceput sa dati stiri cu lezbiene ? cine dracu e roxana vancea asta ? ce a uinventat si ce a facut pentru natiune ?
27
3
Stare de urgenta
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108