REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
25.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Fosta ”cumnată” a Elenei Economu, Oana Babagianu, se ține scai de ministrul Burduja!

Fosta ”cumnată” a Elenei Economu, Oana Babagianu, se ține scai de ministrul Burduja!

Ana Maria LIPAN 2 octombrie 2023 | 00:00 9429

Chiar și după ce a ajuns ministru al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja, nu o scapă din ochi pe Oana Babagianu, fiica subprefectului de Ialomița, Gheorghe Babagianu, protejată a lui Rareș Bogdan. Colaborarea dintre Burduja și diva din Spania, fostă soție de fotbalist, a început de când liberalul era Ministrul al Digitalizării. Tânăra, ajunsă deja milionară, a fost numită consilier. Ca o adevărată pupilă, îl urmează pe Burduja chiar și la deplasările din afara țării. 

Fosta ”cumnata” a Elenei Economu, Oana Babagianu, se tine scai de ministrul Burduja!Oana Babagianu

Imediat după ce a plecat de la cârma Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja a angajat-o pe postul de consilier superior pe Oana Babagianu, fiica subprefectului de Ialomița, Gheorghe Babagianu.

Fosta ”cumnata” a Elenei Economu, Oana Babagianu, se tine scai de ministrul Burduja!Sebastian Burduja, pe vremea când era ministrul Digitalizării, în vizită de lucru la Constanța, Oana Babagianu, cu un pas în spatele lui

Liberalul nu o scapă din ochi pe tânăra consilieră, care îl însoțește chiar și în deplasările din afara țării. Ministrul este tot timpul flancat de fiica subprefectului de Ialomița, care i-a ținut companie și la ultima deplasare de la Paris, unde cei doi au fost împreună și cu directorul general al Poștei Române, Valentin Ștefan. 

Fosta ”cumnata” a Elenei Economu, Oana Babagianu, se tine scai de ministrul Burduja!la ultima deplasare din Canada, Burduja și Oana, unul aproape de celălalt

Și în Canada, unde Burduja a purtat ample discuții cu ministrului omolog, Jonathan Wilkinson, au fost împreună. Principala temă a discuției a fost energia nucleară, dar și intenția canadienilor de a finanța proiectul unităţilor 3 şi 4 de la Cernavodă.

A revenit din Spania direct în Guvern

Oana Babagianu a locuit timp de15 ani peste hotare. Este fiica subprefectului de Ialomița, Gheorghe Babagianu, care, fără îndoială și-a ajutat odrasla proaspăt reîntoarsă în țară să ocupe un loc în prima linie a administrației românești, consilier la Ministerul Energiei, însă după doar două săptămâni i-a făcut loc la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, pe postul de consilier superior. Oana Babagianu are o relație foarte bună cu europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, același care a și convins-o să se întoarcă în țara natală. Europarlamentarul Rareș Bogdan nu s-a ascuns și a recunoscut că a ajutat-o pe Oana Babagianu să vină în țară și să se angajeze în Guvern.

Fosta ”cumnata” a Elenei Economu, Oana Babagianu, se tine scai de ministrul Burduja!Oana Babagianu, în perioada în care activa drept consilier în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării

„Faptul că are avere arată că se poate descurca oriunde și că nu a venit în România pentru bani”, a declarat Rareș Bogdan, la momentul respectiv. 

Potrivit profilului de LinkedIn, Oana Babagianu și-a finalizat studiile la The Geneva School of Diplomacy & International Relations, unde taxa de școlarizare pentru un singur an se ridică la suma de 179.433 de lei. Așa o educație aleasă... nu și-o permite oricine!

Avere de milioane

Oana Babagianu are, potrivit declarației de avere, o avere impresionantă. Printre altele, ea deține 11 locuințe, dintre care două în Spania. Astfel, are împreună cu soțul său o casă la Madrid de 840 de metri pătrați și o casă de vacanță la Denia-Spania, de 250 de metri pătrați, la care este unic proprietar. Apartamentele din București au în total o suprafață de 570 de metri pătrați, la care se adaugă apartamente din Voluntari și Dudu-Ilfov. Deține un teren în Madrid în suprafață de 2.772 metri pătrați, un autoturism Range Rover, mai multe conturi, dividende de 856.286 de lei, dar și datorii. Cel mai mare credit este de 686.000 euro, la Caixa Bank. Soțul său, Viorel Babagianu (a luat numele de familie al soției), a fost director la o companie din Ialomița și la una din Londra.

Oana Babagianu a trăit o poveste de iubire cu fotbalistul Hristu Chiacu

Despre Oana Babagianu, fiica omului de afaceri din Ialomița, a intrat în atenția publicului în urmă cu ai mulți ani, atunci când s-a căsătorit pentru prima oară cu fotbalistul Hristu Chiacu, nepotul latifundiarului Gigi Becali. Nunta a avut loc în anul 2011, iar petrecerea a fost una de basm, ținând în 3 zile.

Fosta ”cumnata” a Elenei Economu, Oana Babagianu, se tine scai de ministrul Burduja!Imagini de la nunta Oanei Babagianu cu fotbalistul Hristu Chiacu

Aceasta a început la Urziceni, cu nunta miresei, apoi, nunta mirelui, la Palatul Știrbey, iar ultima seară a fost nunta prospeților însurăței, care a avut loc tot la Urziceni, De la petrecerea de la Palatul Ştirbey, la care au fost aproximativ 500 de invitaţi, nu au lipsit oameni importanți din fotbal. Programul artistic a fost asigurat de Andra, Elena Gheorghe, trupa Machedonia, dar şi de Gigi Becali, care a cântat și a dansat pe muzică machedonească. O altă figură remarcabilă a fost Anamaria Prodan, care s-a evidențiat  prin ținuta ce denota opulență, dar şi prin talentul său de dansatoare pe ritmuri populare.

Fosta ”cumnata” a Elenei Economu, Oana Babagianu, se tine scai de ministrul Burduja!Oana Babagianu și fostul soț, fotbalistul Hristu Chiacu

Din nefericire, se pare ca la doar trei ani de la nunta fabuloasă, Oana si Hristu ar fi decis să își încheie căsnicia. Motivul: ea stătea mai mult la Londra, acolo unde își perfecționa studiile, iar el a rămas în țară unde activa ca fotbalist la echipa Săgeata Năvodari.

"Eu și Oana am decis să nu vorbim despre acest subiect. Viata noastră privată ne privește și nu este cazul să dăm mai multe detalii.”, spunea nepotul lui Becali, în trecut.

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf, nașii de botez ai copiilor

Se pare Oana a reușit să treacă peste despărțirea de nepotul lui Becali și și-a refăcut viața cu un prosper om de afaceri cu care are în prezent și 3 copii. În 2015, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au botezat-o pe Kira, primul copil al Oanei, la Londra. Impresara a fost foarte elegantă, într-o cămaşă albă din mătase şi o fustă lungă, multicoloră. Reghe a ales o ţinută simplă, un costum negru şi o cămaşă albă, fără cravată. Petrecerea s-a mutat mai apoi la un hotel de cinci stele, The Chelsea Harbour, unde au fost invitaţi 50 de prieteni şi rude.

A fost ”cumnata” Elenei Economu

Oana Babagianu este sora lui Mircea Babagianu, nimeni altul decât fostul iubit al Elenei Economu, fiica afaceristului constănțean Tudorel Economu.Mircea Babagianu a fost și iubitul Ramonei Olaru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna acea poza cu 6 pupeze, probabil nici una nu stie nimic mai mult decat o secretara! votam psd, pnl , votam hoti,mincinosi ,pile si relatii , ei intre ei!
1
1
Adevarat frate! Makedonacele au dat de gust....și o dau pe unde prind...mai ales astea peste 40...45...e jale pe oraș... rușine sa va fie!!!! Vi-o dați prin toate instituțiile....vi o dați pe unde apucați cu toții...Ați întrecut tot ...
6
0
la constanta mechedoancele se f*t ca maidanezele cu cumnat veri si pe cine prind si voi dati din alta societate,politic sau compromis profesional!daca fac teste de paternitate multi copii de m*******i sunt de alta e***e
6
0
Cel mai frumos compliment pentru aceasta doamna : Te cunosc de la o posta ...
5
0
Dă clasă la multe mechedoance care lucrează la stat și se cred mari inteligente. Tembelele de mechedoance constănțene se cred dive, dar, de fapt, ele sunt niște rable.
7
1
Oana Babardytu Babargioaka toare Makydoancele BABARDYTE REPLIKAKA toate RABLAGYOARSELE scrii un articol mai de DOAMNE-AJUTA nu iti fata mintea
4
0
escroci sadea
8
0
Burduja , rahatul asta e finul lui Videanu zis bordura , , asa stim cine conduce ministerul asta !
5
0
Pe "doamnele acestea de casa si maritate" le caracterizeaza siretenia ...dar asta este calitatea esentiala pentru ei ......De la o vreme numai ei peste tot...... si pe unde trec tot este al lor .....
11
0
Măcar asta știe să facă ceva. Econom visează bogăție pe datorii. Na'ție de scrântiți.
12
0
promovata de mafia di SIE pentru spalat bani si acoperire de fonduri SIE .Burduja fiu de securist etnik megedon lucreaza numai cu etnici megedoni . Romanii ii displac si nu-i plac. A ajuns Romania sa fie condusa de megedoni sekuristi.
15
1
la economu e multă lipsă de educație. multă!
15
1
În politică e cumetria țara e cu sărăcia Toți paraziții sânt la furatul țării r*mânești Sânt atât de proști că uită un lucru mai devreme sau mai târziu totul se plătește
20
1
amestec macedonessscccc
18
0
E curvasareala....
25
0
.. a fost "cumnata"! a observat și mircea ce înseamnă talibanii bijduveni. cu bijduvenii e o întreaga aventură să trăiești lângă ei. îți propun fel și fel de afaceri doar ca să te facă la bani. niște țepari.
37
2
alde Economu încă n-au învățat că una e să bei pe datorie și alta e să fii milionar pe datorie
24
0
Par suflete pereche ....metoda consiliera !
18
0
Când vreodată a lu' Babagianu se va compara cu a lu' Economu. Aia a lu' Economu mai mereu e cu paharul de șpriț în bot.
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510