REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Fosta regină Beatrix a Olandei participă la un angajament public la o zi după ce a împlinit 85 de ani

Fosta regină Beatrix a Olandei participă la un angajament public la o zi după ce a împlinit 85 de ani

Valentina CAMARA 1 februarie 2023 | 00:00 400

Fosta regină Beatrix a Olandei, care împlineşte marţi vârsta de 85 de ani, urmează să participe miercuri la un angajament public în cadrul căruia îl va reprezenta pe fiul ei cel mare, actualul suveran al ţării, informează DPA.

Fosta regina Beatrix a Olandei participa la un angajament public la o zi dupa ce a implinit 85 de ani

Marţi, ea nu va avea însă parte de o aniversare în familie, întrucât regele Willem-Alexander se află în această perioadă în Aruba într-o vacanţă alături de soţia lui şi de fiica lor cea mare, prinţesa moştenitoare Amalia.

Regele olandez şi soţia lui, regina Maxima, o însoţesc pe prinţesa moştenitoare Amalia, în vârstă de 19 ani, în prima ei vizită oficială în cele şase insule caraibiene ale regatului Ţărilor de Jos.

Casa regală olandeză a publicat o serie de fotografii pe site-ul său oficial şi pe conturile sale de pe reţelele de socializare în onoarea fostei regine Beatrix, însă nu a dezvăluit felul în care fosta suverană îşi va petrece ziua de marţi.

Beatrix a fost regină a Ţărilor de Jos din 1980 până în 2013.

După abdicarea sa, a început să poarte din nou titlul de prinţesă şi participă cu regularitate la angajamente oficiale în numele casei regale olandeze.

Miercuri, de exemplu, ea îl va reprezenta pe regele Willem-Alexander la un eveniment naţional de comemorare a victimelor decedate în urma unor inundaţii catastrofale care s-au produs în sud-vestul ţării în urmă cu 70 de ani.

În Oranjestad, capitala insulei Aruba, familia regală olandeză a avut parte de o primire entuziastă din partea localnicilor, fiind întâmpinată inclusiv de numeroşi copii care stăteau aliniaţi de-a lungul străzilor şi fluturau steaguri.

Familia regală a Ţărilor de Jos intenţionează să viziteze Parcul Naţional Arikok, o universitate şi o academie de fotbal, potrivit unui comunicat publicat de Palatul regal. Regele olandez şi familia sa îşi vor încheia vizita participând la un festival, unde vor sărbători alături de localnici experienţa oferită de mâncare, muzică şi dansuri tradiţionale, potrivit agerpres.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212