REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Fosta șefă ATI de la spitalul groazei: Ce legătură are mortalitatea cu șefia mea? Se moare pe capete în spital

Fosta șefă ATI de la spitalul groazei: Ce legătură are mortalitatea cu șefia mea? Se moare pe capete în spital

Andreea VLAICU 12 aprilie 2024 | 15:20 1004

Avem detalii noi despre Spitalul Pantelimon, unde 17 oameni internați pe secția de terapie intensivă și-au găsit sfârșitul în numai 3 zile. Fosta șefă a secției, Elena Voicu, a vorbit și susține, în urma acuzațiilor aduse la adresa ei, că nu are nicio legătură cu tragedia din spital. Mai mult, femeia a făcut dezvăluiri halucinante despre modul în care funcționa secția. 

Fosta sefa ATI de la spitalul groazei: Ce legatura are mortalitatea cu sefia mea? Se moare pe capete in spitalElena Voicu

Elena Voicu a mărturisit că, în urmă cu trei săptămâni, morga mobilă a stat în spatele spitalului, iar mai mulți pacienți au rămas intubați pentru o perioadă mai lungă de timp, pentru că nu exista personal care să îi îngrijească, conform realitatea.net

"În cursul zilei de 10, domnul manager a venit pe secția ATI, a avut discurs denigrator. Susțin că toate înregistrările ar fi făcute de mine și oamenii sunt puși de mine. Nu am acces la acte medicale, sunt acuzații grave. Tot din interiorul ei pornesc. Au niște probleme, li se pare că îi urmăresc eu. Dar sunt înregistrări făcute de alte persoane, nu pot să comand un spital întreg. Nu este adevărat. Ei pot spune orice. Acest scandal nu are legătură cu mine absolut deloc. Nu am niciun fel de implicare în acest lucru. Ce legătură am eu cu numărul de decese, când eu nici nu am avut gărzi în acea perioadă vineri, sâmbătă, duminică, luni? Ce legătură are mortalitatea cu șefia mea? Că se moare pe capete, mai rău ca în pandemie? Ce caută morga în spatele spitalului? De ce mortalitatea e mai mare acum cu 10 doctori și era mai mică când eram 4 doctori în terapie? Morga mobilă a stat până acum 3 săptămâni în spatele spitalului. De când e șefa actuală, doamna doctorița, au fost cazuri în care pacienții intubați rămâneau intubați unde nu aveam persoane care să-i îngrijească, nu aveam monitoare. Pacienții erau intubați suplimentar într-un raport de gardă pe medicală, nu cred că figurau pe ATI." a mărturisit Elena Voicu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cinic
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515