REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Fostul ASOCIAT al lui Serghei MIZIL, Marius CARP, prins BEAT la volan

Fostul ASOCIAT al lui Serghei MIZIL, Marius CARP, prins BEAT la volan

Replica API 27 iulie 2020 | 23:53 6168

Marius Carp, administratorul S.C. La Cema Sagitarium S.R.L și al restaurantului La Cena Byblos, a fost depistat conducând autovehiculul personal având o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a dorit să mute autoturismul din fața restaurantului Asylum în parcarea hotelului Nyota, însă pe drum a fost oprit de un echipaj de poliție care l-a testat cu aparatul Drager rezultând o alcoolemie peste limita admisă.

În noaptea de 23.06.2019, în jurul orelor 02:00, Marius Carp a condus autoturismul marca Mercedes, pe o distanță de aproximativ 150 - 200 m, cu intenția de a muta autovehiculul dintr-o parcare ce nu era asigurată din punct de vedere al iluminatului într-o parcare iluminată.

În autoturism se afla și prietenul său. Pe traseu a fost oprit de către un echipaj de poliție, iar în urma testării sale cu aparatul marca Drager a rezultat o concentrație de 0,73 mg/l în aerul expirat. Inculpatul a spus în faţa anchetatorilor că anterior a băut o sticlă de 750 ml, de vin roze, și a mâncat o pizza.

Şi-a recunoscut vina

Fiind audiat în calitate de suspect și, ulterior, în calitate de inculpat, C.M. a recunoscut și regretat comiterea faptei. Acesta a mai precizat că de mai bine de un an nu conduce, dar își asumă că a fost greșeala lui și nu a altora.

Instanța a decis condamnarea inculpatului la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Marius Carp a fost asociat cu Serghei Mizil, la „La Cena Byblos“. Până în 2017, administratorul societăţii a fost Mizil. În prezent, asociat alături de Carp este şi Edimoh Margaret. Marius Carp deţine 95 % din capital.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai la ce sa te astepti de la prietenul lui Mazgalil? mazgalit rapanos daca il prindea Ceasca asa ii rupea urechile
1
0
Cum adica cine este Serghei Mizil ma?,asta este cam cum sunt Vulpita si Viorel,sau ca aia de la"las fierbinti"sau alte"vedete"care fac audienta la Tv,ce sa-i faci daca asta se cere atunci asta primeste privitorul de la televizor,pentru ca audienta aduce bani,asta-i toata treaba si o stie toata lumea.
8
2
Dar cine rahat e Mizil asta de l tot ridicati atit prin presa sau la tv.?A fost un cacat toata viata lui ,futul in gura de nenorocit vagabond,na si da doi bani pe jigodia asta.Mai n ou il vad cu toti interlopii.Ce invata tinerii din ziua de azi de la un borit,urit,?Ce exemplu de om e zdreanta asta care nu a muncit un minut in viata lui?
13
1
Niste scursuri, ma cac pe ei
18
1
Fiecare raspunde pentru el . Este o mare ticalosie sa faci adaugiri in prezentarea unor fapte,in asa fel incat sa bagi in poza si pe cineva care nu are nimic in comun cu evenimentul in sine.
8
0
Kktul era beat mort si vroia sa mearga sa ia o muista care danseaza la bara la un club din Mamaia Nord ! Eram la masa cu ei ! Legea-i lege si pt. drogatii de bucuresteni !!!
23
2
Toate javrele comuniste. Ceausescu a fost cel mai bun
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272