REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Fostul „socru“ al Danielei Crudu își întinde antenele la Halta Traian! Video

Fostul „socru“ al Danielei Crudu își întinde antenele la Halta Traian! Video

Andreea VREJOIU 18 martie 2023 | 00:00 6493

Constantin Malciu, administratorul societății VMB Lux Sonor SRL, continuă demersurile pentru edificarea unor depozite în zona Halta Traian. În acest sens, societatea a înaintat către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța o solicitare în vederea emiterii acordului de mediu pentru viitoarea investiție. În trecut, terenul a făcut subiectul și unui Plan Urbanistic Zonal pentru edificarea unui imobil cu 6 etaje, însă operatorii economici i-au cam pus bețe în roate. În 2021, societatea a solicitat un certificat de urbanism doar pentru construirea unor hale ce urmau să aibă mai multe funcțiuni, cum ar fi spații de depozitare, producție și un showroom, însă, din nou, fără succes, întrucât autoritatea locală i-a dat aviz negativ.

Fostul „socru“ al Danielei Crudu isi intinde antenele la Halta Traian! VideoGabriel Malciu și Daniela Crudu, pe vremea când erau iubiți

Tatăl fostului iubit al Danielei Crudu, un cunoscut afacerist din Constanța, continuă demersurile pentru ridicarea unui număr de 9 hale, pe strada Interioară 3, numărul 3, motiv pentru care a depus la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitarea în vederea emiterii acordului de mediu. În trecut, terenul a făcut obiectului unui proiect ce viza ridicarea unui imobil cu 6 etaje, însă proiectul nu a putut fi edificat din cauza operatorilor economici din vecinătate.

Fostul „socru“ al Danielei Crudu isi intinde antenele la Halta Traian! Video

Dacă n-a putut să construiască bloc, își trage hale

După ce operatorii economici din zona în care acesta vrea să construiască i-au pus bețe în roate trimițând zeci de solicitări la Primăria Constanța, Constantin Malciu, patronul societății VMB Lux Sonor SRL, și-a modificat proiectul, astfel ajungând la edificarea unor hale.

Fostul „socru“ al Danielei Crudu isi intinde antenele la Halta Traian! Video

Proiectul privind blocul cu 6 etaje, blocat de operatorii economici din zonă

Afaceristul Constantin Malciu, patronul societății VMB Lux Sonor SRL a inițiat la finalul lunii mai a anului 2022 un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru teritoriul delimitat de străzile: Interioară 2, Nicolae Filimon, Interioară 3 și calea ferată, conform avizului de oportunitate nr. 172628/27.09.2019. Avizele pozitive din partea cetățenilor îi erau necesare pentru a-i fi autorizate lucrările de execuție pentru un imobil cu un regim de înălțime în acea zonă. Atunci, PUZ-ul a fost pus în consultare publică de către Primăria Constanța, iar în urma acestuia au fost emise 70 de sesizări de la proprietarii din zona de studiu.

Fostul „socru“ al Danielei Crudu isi intinde antenele la Halta Traian! VideoTerenul care a generat PUZ-ul

Pe parcursul derulării procesului de informare şi consultare publică au fost transmise sesizări, formulate de proprietarii din zona de studiu, care vizează reglementările propuse, după cum urmează: RADET Constanța a formulat o observație legată de situaţia reţelelor deţinute în zona de studiu a PUZ; observație formulată de Uniunea Judeţeană a Cooperaţiei de Consum Constanţa - nu există obiecţiuni cu privire la proiectul PUZ, atât timp cât nu va fi afectată siguranţa construcţiilor deţinute în proprietate şi nu va fi perturbată activitatea economică; observație formulată de SC Agrostar Constanța SA - modificarea profilului transversal al străzii Interioare 3, de la 12 metri la 19 metri este figurată doar în planurile aferente documentaţiei PUZ, proiectarea unei noi străzi între str. Interioară 2 şi str. Interioară 3 este considerată nejustificată pentru circulaţia din zonă, încalcă proprietăţile private şi duce la anularea căii ferate de mărfuri prejudiciind proprietarii construcţiilor adiacente dar și modalitatea de asigurare a locurilor se parcare aferente parcelei care a iniţiat PUZ; dar și altele.

Fostul „socru“ al Danielei Crudu isi intinde antenele la Halta Traian! Video

Date despre VMB Lux Sonor SRL

Societatea VMB Lux Sonor SRL a fost înmatriculată în anul 1994, și are sediul social pe strada Interioară, numărul 3. Asociaţi persoane fizice sunt Malciu Constantin, cu 51% din capitalul social, și Malciu Viorica - 49% din capitalul social. Malciu Constantin este administratorul societății. Firma se ocupă de recuperarea materialelor reciclabile sortate. În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 8.228.595 de lei, un profit net în valoare de 2.940.935 de lei, dar și datorii de 4.702.621 de lei. Afaceristul Constantin Malciu este tatăl lui Ciprian Gabriel Malciu, cunoscut, în anii trecuţi, pentru aventurile sale amoroase cu dame din televiziunea românească precum Daniela Crudu. Malciu Junior a negat, la acea vreme, că ar avea o relație cu Cruduța.

Fostul „socru“ al Danielei Crudu isi intinde antenele la Halta Traian! Video

Malciu și-a cerut falimentul în 2016

Unul din afaceriştii cunoscuţi ai Constanţei a cerut falimentul propriei firme, după ce aceasta a raportat pentru anul 2015 pierderi şi datorii de milioane de lei. Pe 17.05.2016, la Tribunalul Constanţa a fost depus un dosar prin care debitorul VMB Lux Construct SRL îşi solicită falimentul, primul termen de judecată fiind stabilit pentru 31.05.2016. VMB Lux Construct este deţinută de tânărul Ciprian Gabriel Malciu, Viorica Malciu şi Liviu Ionescu şi are ca domeniu de activitate construcţiile.

Fostul „socru“ al Danielei Crudu isi intinde antenele la Halta Traian! Video

 

Video:

Rămâne de văzut dacă proiectul se va finaliza în viitorul apropiat sau, din nou, vecinii îi vor pune bețe în roate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Diner cand il daia afara ?
0
0
Saracul Cipri ! Pai actuala lui nevasta a fost coorva de super lux fata de Crudutza ! Dar a avut stil, l-a imbrobodit perfect pe Cipri !
3
1
Crudu e o prostituata de Lux. Au avut-o sute de barbati in toate felurile. Acum se da mare doamna. S-a cumintit… odata corva toata viata corva. Era internationala pe iahturi prin Bulgaria facea ventuze aspirator de castraveti si zeama de branza
10
1
Bine Ciprian
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108