REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul consul al României la Toronto, Antonella Marinescu, vrea să-şi deschidă cofetărie

Fostul consul al României la Toronto, Antonella Marinescu, vrea să-şi deschidă cofetărie

Replica API 10 aprilie 2020 | 20:42 3815

Cu ce ocupă fostul consul general al României la Toronto, Antonella Marinescu, de când a revenit în ţară, la Constanţa? Ei bine, a lăsat cariera politică în spate, dar şi cea de diplomat.

S-a reprofilat, orientându-se spre afacerile familiei, dar şi spre o pasiune mai veche, dar pe care vrea să o fructifice, şi anume cofetăria. După ce va trece pandemia de coronavirus, Antonella Marinescu vrea să-i deschidă o cofetărie, cu dulcegării de calitate, la nivel înalt.

Antonella Marinescu

Antonella Marinescu a fost consilier local, şefa organizaţiei de femei a PSD Constanţa şi deputat. Şi-a îndeplinit cu mândrie funcția de consul general al României la Toronto în perioada 04.02.2013 – 23.08.2015, atunci când şi-a încheiat misiunea la cererea sa, din motive personale. Antonella Marinescu şi-a luat soţul şi unul din fii pe care îi avea cu ea la Toronto şi s-a întors acasă pentru a avea grijă de mama sa. „Din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să revină acasă. Mama era singură, avea nevoie de sprijin. Nu puteam s-o las singură. A fost o perioadă grea pentru ea, cât a fost cercetată în dosarul Retrocedărilor, îmbolnăvindu-se”, a declarat, pentru Replica, Antonella Marinescu.

A lăsat politica în spate şi s-a reprofilat

Fostul consul a preluat şi afacerile mamei, pe care le administrează iar în paralele îşi testează calităţile de cofetar. Îi place mult acest domeniu şi spune că intenţionează să-şi deschidă o afacere. „Mă gândesc să deschid o cofetărie, dar nu pentru bani. Îmi place mult să fac prăjituri, e o pasiune de-a mea, este un mod de a mă relaxa”, a mai precizat fostul consul. Chiar dacă nu mai este la Toronto de 5 ani, Antonella Marinescu nu a fost uitată de comunitatea de români de acolo şi continuă le le ofere sprijinul, atunci când oamenii i-l cer.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa-ti aduci si amantul de la bucuresti la patiserie, sa frece si el ....oalele? Ca doar stie multa lume de relatia ta cu omul de la senat, din cauza asta ai si fost pusa consul, sa pleci departe de el si sa-ti salvezi casnicia..ca incepusei sa ai drumuri gresite, si escapade grele..
0
0
Antoanella e alta fufa pesdista care face parte din Gruparea PSD de Crima Organizata Mazare Constantinescu.
1
0
si eu am postat un comentariu dar l-au sters, in comenatriul ala era postat faptul ca asta cu ma-sa detin Aqua Magic, si multe alte combinatii cu Mazare si sleatca lor de securisti
2
0
Ati sters toate comentariile incomode. Sunteti un ziar mizerabil care numai dezinformeaza si manipuleaza. Tot ce nu convine stergeti intotdeauna. Sa va fie rusine ziaristi de 2 bani...
4
0
Ce frumoasa este
1
5
vor avea ceva sortimente specifice epocii mazarenicusor: frisca pe bat cu aroma de cesiune cu damf de pret, minciunele cu mazare fondue, cartof de prosteala cu sclipici de afceriste, cataif cu fum de batranei pacaliti.
21
0
familia asteia este santajabila, verificati cum s-a facut retrocedarea de la GRAND,inainte de 1947 cel care detinea GRAND HOTEL,detinea si parterul cladirii unde era magazin,dupa anul 2000 cand s-a facut retrocedarea s-a facut numai pt partea de sus,parterul adica magazinul alimentar Grand nu s-a retrocedat pt ca madam Barbu avea relatii peste tot pt ca era mare si tare in PSD cu fi-sa senator.Cum este posibil asa ceva?adversarii lor politici sa o santajeze cu asta si sa i se ia magazinul si sa se retrocedeze proprietarului de drept si sa plateasca penal pt abuzul care l-a facut cu intentie.
23
3
la timpurile astea cofetarie ne trebuie.tara arde si babele se cheaptana.sa ne cacam in ea de cofetarie!
20
2
TOANTAnela inainte de 1989 aranja marfa la alimentara,nu avea nici liceu',dar cum ma-sa era gestionara securista de la Alimentara si-a facut nu numai liceu dar si-a facut si facultate,are doar diplome,hartii fara valoare,asta-i Romania lucrului bine facut in care toti cei cu nivelul de inteligenta subunitar ajung senatori si consuli.Astea au stat pe str Trandafirului din Coiciu,le stie toata lumea,barba-su lu tanti Coca Barbu a dat in bautura din cauza ei,si a murit destul de tanar,ea futea la toti securistii, de asta s-a bagat si-n gruparea Mazare si-n multe alte combinatii.
25
1
Din articol se intelege ca este cv-ul ei? In altavordime de idei, poate realizati cine ne reprezenta pe noi afara si in parlament. Daca o pui sa scrie o declaratie, isi cauta meditator. De asta suntem in situatia asta, din cauza voastra care ati votat cu cei care v-u dat o galeata si un litru de ulei. Auzi tupeu la ea, sa aiba grija de ma-sa care avea probleme cu justitia! Era dosar politic, este? Sebingrijea hoscaviunea, doar cu gigolasi pana-n 25 de ani. Asa am o boala pe hotii astia. Sa va fie rusine!
23
1
Deci PSD a trimis o cofetareasa consul la Toronto .
22
2
De la cratita in diplomatie si din diplomatie la cofetarie.Astea sunt valorile PSD-ului ,o gasca,o clica de nemernici.
26
3
sigur o vedem in bucatarie
14
0
trage la frisca
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102