REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Fostul deputat Vlad Cosma a atacat la ÎCCJ achitarea fostului procuror Mircea Negulescu

Fostul deputat Vlad Cosma a atacat la ÎCCJ achitarea fostului procuror Mircea Negulescu

A.F. 9 noiembrie 2022 | 00:00 625

Fostul deputat Vlad Cosma a atacat la Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) soluția privind achitarea în prima instanță a lui Mircea Negulescu, exclus din magistratură pentru acuzații deosebit de grave, notează phonline.ro.

Mircea Negulescu

Vlad Cosma și-a bazat acțiunea prin care solicita revizuirea sentinței date în cazul lui Mircea Negulescu pe probe și mărturii ale celor pe care procurorul Mircea Negulescu i-ar fi constrâns să mintă în declarații, dar și pe un desfășurător al evenimentelor, care ar demonstra că faptele de care Mircea Negulescu l-a acuzat nu aveau cum să se petreacă în realitate, citează stiripesurse.ro.

Vlad Cosma a fost achitat definitiv în dosarul în care Mircea Negulescu, zis și „Portocală”, ar fi folosit în rechizitoriu probe false și așa-zise declarații de martor mincinoase.

De altfel, Vlad Cosma a declarat că va demonstra toate neregulile săvârșite de Negulescu și va prezenta instanței sutele de plângeri formulate împotriva acestuia de către cei amenințați de-a lungul anilor (judecători, procurori, ziariști, oameni de afaceri, polițiști etc).

„Am declarat apel împotriva soluției și voi continua demersul de a demonstra absolut toate infracțiunile săvârșite de Mircea Negulescu. Există sute de declarații și plângeri împotriva acestuia, pe care le voi prezenta instanței de judecată”, a precizat fostul deputat.

Ex-magistratul Mircea Negulescu a fost achitat de judecătorii instanței supreme în dosarul instrumentat de ex-procurorul SIIJ, Adina Florea, în care îl acuza de cercetare abuzivă și alte infracțiuni.

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) l-a trimis în judecată pe Mircea Negulescu pentru cercetare abuzivă, instigare la inducerea în eroare a organelor judiciare, precum și pentru patru fapte de influențare a martorilor. Dosarul în care va fi judecat Negulescu vizează felul în care s-au făcut cercetările în cazul fostului deputat Vlad Cosma.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domni de la ICCJ,CSM,Inspectia Juditiara CSM,DNA,Min Just,care este institutia din Ro,care o cercetzeaza pe laboranta Just,PCA Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor de Avocati de casa,la spagi prim licitatie, martori adunati de pe strada ne cunoscanduma,militieni, Prc,Jud,DNA,PCA in frunte cu campul tacatic al srervicilor de inteligenta si pe smecherul de Av sef Barolui de Av Filisan R.Catalin si pe sotia lui Grecu Filisan Cristiana de modul cum au facut seminar cu martori ne cunoscuti,sa minta in fata instantei de judecata.Si cum au prescrist sceste spete in dosarele mele.Aceast calan de interlopi autorizati ai Prc Adina Florea.Nu mai vorbim de sc Gepeto Impex Sa,Porcul de Ionescu Vasile si Coteanu Constantin fosti miltieni de elita ai IPJ C-ta.Ce feö de justitiari ii apara si ocrotesc acesti banditi,escroci,sarlatani ,ordinari Constanteni. Mai domni ziaristi de la replica eu va roga sa le dati domnului General IPJ C-ta,Gluga Constantin Adrian. voi aveti mai prioritate si pot ajunge mai repede la destinatie.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272