REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Fostul DEȚINUT infectat cu HIV care a MUȘCAT un polițist din Constanța, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Fostul DEȚINUT infectat cu HIV care a MUȘCAT un polițist din Constanța, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Replica API 13 octombrie 2020 | 00:16 1736

Pe numele bărbatului care a mușcat un polițist din Constanța, duminică, 11 octombrie a.c., a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă al I.P.J Constanța.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus, în cursul zilei de duminică, reținerea pentru 24 de ore a unui fost deținut, eliberat recent din închisoare, care în cursul zilei de duminică, 11 octombrie a.c., a lovit și a mușcat un polițist de antebrațul stâng, partea superioară. Bărbatul recalcitrant a fost prins călătorind în tren fără mască de protecție și fără bilet.

Reamintim că polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în apropierea stației CF Medgidia, au fost solicitați, în cursul zilei de duminică, 11 octombrie a.c., de șeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecție și fără bilet.

Persoana în cauză, la vederea polițiștilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să își decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliție TF Medgidia.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent, luându-se măsura imobilizării.

În momentul în care a fost încătușat, în jurul orei 15.00, bărbatul a încercat să îi lovească pe polițiști, reușind să îl muște pe unul dintre ei de antebrațul stâng, partea superioară.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din penitenciarul Poarta Albă, în cursul zilei de duminică.

Totodată, s-a stabilit și faptul că acesta este infectat cu virusul HIV.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În prezent, bărbatul se află la sediul Postului de Poliție TF Medgidia, urmând a fi prezentat, în scurt timp, Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Starea polițistului este una bună, stabilă. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta nu avea domiciliul asigurat pentru iarna,a vrut sa intre din nou la mititica!
5
0
romane a rezolvat un caz deosebit...doar cel de la Caracal ramane o ENIGMA.Cum o ENIGMA este si politia romana in concluzie zero rezolvari
3
6
Dar sa musti un politist nu implica niciun risc? Nu te poti imbolnavi?
7
7
Bai domnule muscator, mai bine-i aplicai metoda pdl-istului Boureanu, aia cu genunchiul in eiaoc, n-ai vazut ce bine i-a iesit formula atunci pe video clip ?
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367