REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Fostul director de la Confort Urban, Viorel Farcaș, CONSTRUIEȘTE un bloc cu 3 ETAJE în FALEZĂ NORD

Fostul director de la Confort Urban, Viorel Farcaș, CONSTRUIEȘTE un bloc cu 3 ETAJE în FALEZĂ NORD

Replica API 21 februarie 2021 | 00:08 5502

Viorel Farcaș, fostul director al Confort Urban, vrea să construiască un bloc cu 3 etaje, pe strada Belvedere numărul 1, în cartierul Faleză Nord. Acesta a obținut Certificatul de Urbanism pe 19 februarie.

Cine este Viorel Farcaș

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 185.889,6 lei (echivalentul sumei de 41.450,51 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către FARCAȘ CRISTINEL-VIOREL, fost director la o societate comercială la care Primăria Constanța este acționar majoritar sau semnificativ, în perioada 01 iulie 2011 – 31 decembrie 2016. Pe lângă aceste probleme, acesta a mai fost în atenția legii în anul 2017 atunci când fostul director al Confort Urban a fost cercetat de DNA pentru săvârşirea infracțiunilor de luare de mită, instigare la folosirea cu rea credință a bunurilor societății, într-un scop contrar intereselor acesteia (în forma participației improprii), și conflict de interese. În acordul de recunoaștere a vinovăției, procurorii au reținut că, în perioada 27 iunie – 19 noiembrie 2014, inculpatul Farcaș Cristinel-Viorel, în calitate de director general al SC Confort Urban SRL Constanța, a solicitat administratorului delegat al unei societăți comerciale (ce deținea în același timp și o funcție de execuție în cadrul SC Confort Urban SRL Constanța) să achiziționeze un autovehicul marca Porsche Macan S pe care să-l pună la dispoziția inculpatului, lucru pe care acesta l-a și făcut.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
hot ordinar
0
0
L-au recunoscut partenerii !
0
0
Adevarat ,un individ fara caracter.Ne-a furat o gramada de bani ,multi cu stiinta lui mazare si multi fara sa stie drogatu.Are firme pe numele lui Boata,care sta saracul cu morcovu la buci.
3
0
Cel mai usor mod de a aseza,omul de incredere, si a sustrage bani,basca ca dupa o perioada acesta poate parasi primaria si lucra in compania respectiva ca deh,a adus avantaje!Curtea de conturi ar trebui sa urmareasca f.bine scurgerile de bani.
7
0
i l-a dat chitac care de la un timp nu mai vrea sa afle de la constanteni ce parere au despre el. A comandat taierea postarilor la articole in care demonstreaza ca si el e un hot ordinar !!! Muie chitac cu mult cacat !!!
12
0
Ce dsca a recunoscut infractiunile nu tot vinovat este? Daca justitia de raht din Romania isi facea treba asta eta la parnaie pina acum nu mai facea blocuri! De unde atatia bani, din salariul de bugetar la primarie?
13
0
capital majoritar de la primarii ,si alte insitutii ale statului capuseaza, toate firmele in genetral care lucreaza cu ele si castiga licitatii dupa licitatii fac capital privat , usor prin lucrari de mantuiala cu parandarat , sefi se imbogasesc , muncitorii traiesc dupa o zi pe alta, chipurile au servici!
10
1
Avem nevoie de legi mai dure si clare , numai prin puterea exemplului putem scapa tara de asemenea paraziti. Confiscarea extinsa a averilor si ani grei de puscarie !!!
11
0
Un libidinos, hot ordinar, un jeg nenorocit, il bagase pe zaharia fotbalistul la inaintare ca faca trotuarele.
12
0
A furat de a rupt, are un copil cu aia de la bucuresti, are firme pe numele lui Boata, este un mare increzut si libidinos de om, noroc cu socrul lui, ca altfel era vai mama lui. Un caracter infect, un mincinos notoriu, un gay, si un escroc ordinar Trebuiasa faca cel putin 5 ani de inchisoare, acest golan
13
1
Doua cefe, trei gusi, figura da garoi manelist, indeplineste toate conditiile unui dezvoltator imobiliar local.....SPOR LA TREABA!
18
1
Ia sa vedeti cum blocul cu 3 etaje se transforma intr-unul cu...
23
1
Ce moaca de jegos libidinos are , a furat de a rupt , nenorocitul , e si poponar pe deasupra !
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218