REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Fostul inspector școlar Oprea, victima gropilor din Constanța!

Fostul inspector școlar Oprea, victima gropilor din Constanța!

Replica API 24 mai 2022 | 23:18 5483

Problemele oraşului de la malul mării sunt multe şi vechi. Una dintre ele se referă la cazul gropilor prezente în asfalt, care, iată, fac victime. Adriana Cristina Oprea, fost inspector şcolar general adjunct în cadrul ISJ Constanța, este una dintre victimele gropilor de pe strada Mihai Viteazu sau ,,gropile primarului Chițac”, așa cum le numește femeia. Din păcate, aceasta a fost transportată la spital, unde i-a fost cusută buza.

Adriana Cristina Oprea

Gropile din municipiului Constanța mai fac o victimă. Fostul inspector şcolar general adjunct al ISJ Constanța, Adriana Cristina Oprea, s-a ales cu o vizită la Spitalul Județean Constanța, după ce s-a accidentat.

Femeia se deplasa pe strada Mihai Vitezu, moment în care a căzut în criblura scoasă pe stradă. Imediat, după ce s-a întâmplat incidentul, oamenii care au văzut ce se întâmplase au sunat la 112 și un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, 21 mai a.c., lângă magazinul Tomis. Femeia spune că a căzut în criblura scoasă de pe strada Mihai Viteazu, în momentul în care încerca să traverseze.

,,Ora 12:00, sâmbătă, 21 mai a.c., lângă magazinul Tomis, când mergi prin gropile îngrozitoare pe străzile orașului nostru! Eu le spun gropile primarului Chițac.

Am căzut în criblura scoasă de pe strada Mihai Viteazu. Mă uitam la traversat, nu la criblură. Oamenii minunați m-au ajutat, m-am plimbat cu SMURD, mi-au cusut buza. Îngrijire medicală impecabilă, mulțumesc Constanța!”, spune aceasta.

Iar ziua pare să fi continuat în aceeași direcție pentru femeie. După ce s-a accidentat, mașina femeii a fost lovită la o trecere de pietoni.

,,Ora 17:00, sâmbătă, 21 mai a.c., mă duceam cu fața lovită acasă! Dar nu s-a terminat ziua! La gară am frânat la trecerea de pietoni de la vaporaș și m-am trezit lovită de o mașină din Slatina. Doamna m-a jignit, dar deja nervii erau liniștiți.”, a mai spus Adriana Cristina Oprea.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
patronii care au castigat lictatia vor reabilitare a strazii cu trei necajiti necalificati care-i exploateaza la maxim dar fara randament .
1
0
Citeste cu atentie. De obicei de difera de din.Pricepi?
0
0
si ce numar avea masina aia de Slatina ? SL?
1
0
Daca bombardau ucrainieni si tot arata mai bine strada . A reusit cacatchitac sa faca praf si pulbere orasul . Am facut ce am facut si ne-am ales cu jigodiile astea .
0
0
cand citesc "inspector scolar" car enumeste "gropile lu chitac" clar este din shleahta PSD. ca tot ce misca in invatamant.
0
0
mazarikeera bunnn pt voi ce i va dura puiuti
0
1
Chitac prostu cainele nostru.
1
0
Cel mai incomptentent primar.Trebuie demis de urgenta.A distrus orasul.MUIE PNL
0
0
au ajuns-o blestemele spagilor luate
0
1
Acum ii injura pe cei de la pnl? Cand au tinut-o in functie degeaba era bine? Cu ce se lauda aceasta individa? Cu nimic!
1
0
P*****a de da in gropi.
0
0
pnl ati cautat pnl ati votat fie pnl laudat
0
1
Nu stiai cine e chitcanul de Istria cand ai votat ? De travestitul Feliciu nu stiai ? Rabda !
0
0
da cand peneleu te-a pus isnpectoare era bine. acu ai votat si ai ce meriti
0
1
cand stii ca dai in gropi, mai bine stai la cratita.
0
0
lumea e p*****a k la votat, a**a trebuia sa stea pe banca daca are nepoti,in parcul, de la gara
0
0
cel mai p*****l primar din istoria constantei. Ce blestem o fi pe noi ca dupa neagoe, mihaiesi, mazare si fatalau, sa ne procopsim cu izmanarul a**a puturos pe cap.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218