REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul iubit al Denisei Răducu, 21 de operații, pentru a-și salva viața. Ce i s-a întâmplat lui Ticy!

Fostul iubit al Denisei Răducu, 21 de operații, pentru a-și salva viața. Ce i s-a întâmplat lui Ticy!

Replica API 4 februarie 2022 | 00:02 1174

E celebru, îl cunoaște o țară întreagă, are o familie frumoasă și împlinită, însă se pare că problemele de sănătate cu care se confruntă de ceva vreme nu îi mai dau pace. Ticy ar mai avea nevoie de o intervenție, deși până acum are la activ aproximativ 20 de operații într-un singur an.

Fostul iubit al Denisei Răducu are acum tot ce și-a dorit: o familie, se simte iubit și fericit, împlinit alături de partenera lui de viață și de copilul pe care îl au împreună, însă lucrurile nu au fost întotdeauna atât de roz, scrie spynews.ro

Ticy a mărturisit, în exclusivitate la Antena Stars, că a avut o copilărie cât se poate de dificilă, a fost abandonat, a fost jignit și lovit cu bestialitate de mai multe ori chiar de către cei care ar fi trebuit să îl iubească și să îl protejeze necondiționat.

Mai mult decât atât, starea sa de sănătate nu este una tocmai bună. A trecut deja prin 21 de operații, deoarece nopțile nedormite, petrecute la studio, mâncarea nesănătoasă și lipsa somnului i-au provocat probleme de sănătate destul de grave.

Cu toate acestea, deși a trecut deja prin 21 de intervenții, ar mai trebui să facă o operație, pe care deocamdată a pus-o ”pe pauză”, spunând că în prezent are alte priorități.

Ticy, declarații exclusive la Antena Stars

Ticy a povestit, în exclusivitate la Antena Stars, că a început să se întrețină singur încă de la vârsta de opt ani, atunci când se ocupa cu vânzarea de telefoane.

”La 8 ani, mă duceam, cumpăram telefoane și făceam comerț, vindeam. Luam dintr-o parte, le dădeam în altă parte, mai puneam și eu un pic ca să pot să îmi iau o pereche de adidași, mâncare, plus că eram și cu fratele meu mai mic decât mine. Ne-am crescut unii pe alții”, a povestit Ticy.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...i-a crescut barba si s-a pictat..tatuat...rimelat...asta a facut
3
0
deci cine sunt astia de trebuie sa stim si noi?
3
0
vineteala gingiilor.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108