REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul IUBIT al patroanei de la Sandra Jolie e 'VEDETĂ' în PRESA americană!

Fostul IUBIT al patroanei de la Sandra Jolie e 'VEDETĂ' în PRESA americană!

Replica API 19 aprilie 2021 | 09:04 4692

Patroana salonului de înfrumusețare Sandra Jolie a ajuns în instanță cu fostul concubin. De ce? Ei bine, aceasta locuia încă cu el, dar, din spusele ei în fața instanței, avea deja o altă relație. Cu toate astea, „fostul”, consumator de băuturi alcoolice, a insistat să se împace și să rămână cu el până s-a ales cu un ordin de protecție împotriva lui. Cine este individul? N.J.V. este ‘vedetă’ în presa americană după ce a vrut să spargă o casă, dar nu i-a reușit, iar a doua oară când a încercat, a furat o anumită sumă de bani dintr-un bar din New York, dar s-a tăiat și „a lăsat urme”, fiind identificat de polițiști.

Părțile, A.E.P., în calitate de reclamant și N.J.V., în calitate de pârât au avut o relație de concubinaj. Urmare a consumului excesiv de alcool, femeia a ales să pună capăt relației, însă la finele lunii martie, aflându-se în stare de ebrietate, bărbatul s-a dus la locul de muncă al femeii, respectiv Sandra Jolie, pentru a o determina să se împace. Femeia este proprietara salonului.

Scandal printre 'terapii'

Reclamanta nu a fost de acord cu bărbatul, împrejurare în care acesta a devenit violent verbal și psihic, adresându-i injurii și amenințări cu distrugerea unor bunuri prin incendierea salonului dar și a locuinței conjugale. La ieșirea din salon, femeia era așteptată de actualul concubin, moment în care, N.J.V. a reluat scandalul.

A fost solicitată intervenția Poliției

Femeia a solicitat intervenția organelor de poliție și le-a solicitat să o însoțească la adresa unde locuia împreună cu fostul concubin. Reclamanta a povestit instanței că atunci când au ajuns la locuința comună a urcat la etajul casei pentru a lua sacii cu haine. În timp ce reclamanta își împacheta lucrurile, pârâtul care se afla deja în imobil, a devenit violent, adresând injurii și exercitând acte de violență demonstrativă asupra obiectelor din imobil, prin distrugerea unui televizor, o aplică și mai multe bibelouri.

Cum s-a scuzat bărbatul?

N.J.V. a spus instanței că a fost depresiv și că regretă ce a făcut. Acesta a mai spus că nu ar pune în aplicare amenințările și că a realizat că dacă mai consumă alcool o va pierde. Acesta ar fi început să consume în ultimul an, dar a promis reclamantei că va merge la o clinică de dezalcoolizare. Pârâtul a spus că nu a avut niciodată intenția să facă ce a amenințat că va face și că el consider că nu este violent când este beat.

Instanța i-a dat câștig de cauză femeii

Instanța a admis cererea de emitere a ordinului de protecție formulată de femeie, împotriva lui N.J.V. și a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de o lună de zile. „Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioada de o lună de zile de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: a. obligă pârâtul să păstreze o distanţă minimă de 100 metri faţă de victimă, faţă de domiciliul acesteia situat în municipiul Constanța şi faţă de locul de muncă al acesteia. Atrage atenţia pârâtului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 38 alin. (6). din Legea nr. 217/2003, republicată”, este notat în minuta judecătorească.

Individul, „vedetă” în presa din America

Amintim că numele lui N.J.V. a apărut în NYPD Daily Blotter, în septembrie 2009. Mai exact, o pistă a DNA a dus la arestarea unui hoț care a sustras 2.300 de dolari în numerar, dintr-un bar din Greenpoint, cartier al New Yorkului. Banii au fost sustrași dintr-un congelator. Hoțul, N.J.V., în vârstă de 24 de ani, la acea vreme, s-ar fi tăiat urcând printr-o fereastră spartă a barulului Lost and Found, în data de 25 mai 2008. Ulterior, polițiștii au găsit sânge pe un butoi de bere și l-au asociat cu ADN-ul său din dosar, și astfel polițiștii l-au găsit pe individ.

În 2006 a vrut să spargă o casă

Tot NYPD Daily Blotter a scris în anul 2006 că N.J.V. a fost arestat în urma unor acuzații de infracțiuni după ce a avariat aerul condiționat al unei reședințe din Rosebank. N.J.V., s-ar fi urcat pe aparatul de aer condiționat al unei locuințe pentru a intra prin efracție în locuință. Ghinionul lui a fost că aparatul s-a desprins, proprietarul casei a auzit zgomotul și a chemat poliția care l-a și prins și arestat.

A.E.P., drept la replică

„Buna ziua, mă numesc A.E.P. și doresc să menționez următoarele legat de articolul publicat astăzi, în data de 19.04.2021 (...) incidentul nu a avut loc la Casa cu Terapii, aspect ce poate fi extrem de ușor dovedit în instanta, prin depunerea sesizării Politiei și a procesului verbal încheiat de polițiști, care atesta locul incidentului.

Fiind angajat/ colaborator al unității Casa cu Terapii, aceste informații publicate creează prejudiciu de imagine față de aceasta, dar și față de mine, întrucât se poate închide colaborarea pe acest motiv”, a declarat A.E.P.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102