REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Fostul liberal Iustin Roman ajunge la Casa Căsătoriilor!

Fostul liberal Iustin Roman ajunge la Casa Căsătoriilor!

Andreea VREJOIU 1 iunie 2023 | 00:00 2311

Unul dintre cele mai cunoscute imobile din municipiul Constanța este Casa Căsătoriilor de pe strada Mihai Eminescu, numărul 20. De-a lungul anilor, impozanta clădire a fost lăsată să se degradeze, fără ca cineva să intervină. La începutul lunii aprilie a fost semnat contractul de finanțare pentru „Creșterea eficienței energetice a imobilului Casa Căsătoriilor“. Pentru reabilitarea imobilului au fost alocați 6.975.950,35 lei, cu TVA, prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Dar până la modernizarea imobilului, Primăria Constanța s-a ocupat de curtea interioară. Contractul a fost atribuit societății Gamaro Dinamic Structure SRL, deținută de fostul consilier Iustin Roman și a avut o valoare de 554.753 de lei, fără TVA.

Fostul liberal Iustin Roman ajunge la Casa Casatoriilor!

Societatea fostului consilier Iustin Roman a reușit să își adjudece un nou contract de la Primăria Constanța. Mai exact, societatea Gamaro Dinamic Structure SRL s-a ocupat de lucrările de reabilitare și modernizare a curții interioare a Casei de Cultură din Constanța. Contractul are o valoare de 554.753 de lei, fără TVA, fiind semnat în cursul zilei de 10 aprilie 2023. Finanțarea a fost făcută din bugetul local al municipiului Constanța, pentru anul 2023.

Fostul liberal Iustin Roman ajunge la Casa Casatoriilor!așa arată curtea interioară a Casei Căsătoriilor

Anunțul privind renovarea curții interioare a fost făcut chiar de edilul Vergil Chițac. ,,Curtea interioară de la Casa Căsătoriilor este gata renovată, arată bine, miroase a nou și așteaptă primii musafiri. Vom începe să oficiem căsătorii când vremea ne va permite acest lucru. Cum vi se pare?”, transmitea acesta.

Fostul liberal Iustin Roman ajunge la Casa Casatoriilor!

„Casa Căsătoriilor“ din Constanța, reabilitată cu finanțare din PNRR

Vă reamintim că, la începutul lunii aprilie a.c., a fost semnat contractul de finanțare pentru „Creșterea eficienței energetice a imobilului Casa Căsătoriilor“. Pentru reabilitarea imobilului au fost alocați 6.975.950,35 lei, cu TVA, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Apelul de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.1, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 - Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.1- Renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetic moderată) a clădirilor publice. Proiectul include consolidare și lucrări de creșterea eficienței energetice.

Fostul liberal Iustin Roman ajunge la Casa Casatoriilor!

Mai exact, se vor derula lucrări de termoizolare a clădirii, înlocuire a tâmplăriei, a tuturor instalațiilor electrice, sanitare și termice, precum și montarea unui sistem de producere energie din surse regenerabile. Valoarea totală a proiectului este de 6.975.950,35 lei cu TVA respectiv 5.862.143,15 lei fără TVA. Perioada de implementare a proiectului este 09.02.2023-08.08.2024.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mwe cu kkt psd si tuturor sustinatorilor sai mai ales dobittocul de mai jos
1
0
Multa mwe cu kkt pnl si tuturor sustinatorilor sai
1
2
Ce sa facă ăștia la cta? Ce metrou frate ca la Cluj când la cta abia asfaltează o strada,incompetenții de la primărie în frunte cu primaru care "scufunda"tot.
3
1
Calitate garantata!
3
0
Pt ce a aplicat Constanta la pnrr. Casa Casatoriilor. Isi da seama cin3va cam care este nivelul de pregatire dar mai ales care este nivelul de cunoastere al problemelor urbei daca Constanta a luat bani din pnrr pt casa casatoriilor??? Sa dam un exemplu: Cluj Napoca a aplicat pt finamtarea unui proiect ce prevede constructia de METROU, METROU, iar noi pt reabilitarea Casei Casatoriilor. Daca nu ar fi de ras ar fi de plans. Dar cin3 sa faca? Hutuca?Stro e ??Palaz? Si cine mai sunt lideri politici? astia au capusat orasul iar interesele lor proprii sunt deasupra interesului cetateanului.... Fereasca Bumul Dumnezeu ce lehamite imi este de administratia asta de cele vechi dar si de cele viitoare.....
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212