REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Fostul ministru Ramona MĂNESCU şi soţul ei, PLÂNGERE PENALĂ pentru AMENINŢĂRI şi DISTRUGERE. VIDEO

Fostul ministru Ramona MĂNESCU şi soţul ei, PLÂNGERE PENALĂ pentru AMENINŢĂRI şi DISTRUGERE. VIDEO

Replica API 24 august 2020 | 10:52 7237

Fostul ministru Ramona Mănescu şi soţul ei, Rareş Mănescu, au venit în weekend la Constanţa şi s-au dus glonţ la Gabriel Anghel, patronul localului Asado. Acesta din urmă şi fiul soţilor Mănescu au fost implicaţi într-un scandal, în urmă cu câteva zile, după ce juniorul Mănescu i-ar fi ocupat locul de parcare şi i-ar fi adus injurii soţiei sale. Întregul conflict s-a încheiat la poliţie, unde Anghel a fost reținut pentru 24 de ore, apoi fiind plasat sub control judiciar. Iată că Ramona şi Rareş Mănescu n-au vrut să lase lucrurile neterminate, aşa că sâmbătă au venit la Constanţa şi l-au căutat pe Anghel. De aici până la un nou scandal, un singur pas. Gabriel Anghel acuză că a fost ameninţat de politicieni care i-au distrus şi camera de supraveghere din parcarea complexului Spectrum. La faţa locului a fost chemată şi poliţia, iar soţii Mănescu s-au ales cu plângere penală pentru ameninţări şi distrugere.

Soţii Mănescu au venit, sâmbătă, la Constanţa, „să se răzbune”

Gabriel Anghel, patronul localului Asado, a ajuns, din nou, în faţa poliţiştilor sâmbătă, 22 august, de data aceasta din cauza soţilor Ramona şi Rareş Mănescu, care au venit la Constanţa pentru a tranşa scandalul în care a fost implicat fiul său, pe 11 august. Gabriel Anghel îi acuză pe cei doi politicieni că l-au ameninţat şi i-au indus o stare de temere pentru el şi familia acestuia.

„De 12 ani locuiesc în complexul rezidenţial Spectrum. Pe 11 am avut o altercaţie cu un tânăr care i-a adus injurii soţiei mele. Acesta era în vizită la bunici, părinţii doamnei Ramona Mănescu. A fost o altercaţie, mai mult din cauza acestui tânăr ce are un comportament neadecvat vârstei lui, aducând injurii, bazându-se pe puterea politică şi social a părinţii săi... Pe 22 august, în jurul orei 17.00, părinţii tânărului, însoţiţi de trei persoane, bărbaţi, au venit în curtea complexului, întrebând agentul de pază unde mă poate găsi, că au venit să se răzbune, aducând ameninţări că au venit să mă bată. Acesta ne-a anunţat, am venit acasă, am sunat la 112, fiindcă mi s-au indus temeri mie şi familiei mele”, a declarat Gabriel Anghel.

Ramona şi Rareş Mănescu, plângere penală pentru ameinţări şi distrugere

„Consider că trebuie traşi la răspundere, opriţi. Dacă s-a întâmplat ceva pe 11 august, există un dosar de urmărie penală împotriva mea, e o anchetă în desfăşurare. Legea trebuie să fie aplicată şi de o parte şi de cealaltă Am ajuns să snu mai pot veni acasă, să sun la 112 să pot intra în casă. Poliţiştii-au dus la dânşii să-i legitimeze, au avut comportament agresiv cu poliţiştii, n-au vrut să-şi dezvăluie identitate. Cred că e un abuz de putere, au coborât în garaj, au spart camera de supraveghere, sunt înregistraţi. Probabil au alte intenţii, nu ştiu. Am făcut plângere la Secţia 1 de Poliţie pentru ameninţare şi distrugere”, a conchis afaceristul.

Ce spun oamenii legii

Polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați, la data de 22 august, în jurul orei 20.30, de către un bărbat, de 53 de ani, cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani l-ar fi amenințat cu violență și i-ar fi provocat distrugeri la o camera video de supraveghere, aflată în parcarea subterană a unui bloc din municipiul Constanța. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

FOTO EXCLUSIV

Precizăm că am încercat să aflăm şi versiunea lui Rareş Mănescu, însă până la închiderea ediţiei, acesta nu oferit un punct de vedere.

VIDEO:

VIDEO EXCLUSIV cu momentul în care Mănescu distruge camera

Citeşte şi:

EXCLUSIV: DETALII despre SCANDALUL în care a fost IMPLICAT fiului fostului ministru Ramona MĂNESCU

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fiului de securisti se pare ca i se cuvine tot. ah, e ca pe vremea lui nea nicu.
0
0
Si nevasta lui Angehlas ce baga in ea ??nu prafuri , sa se ia de mina cu fisu lu Manescu
2
0
nu nu, sunt securisti, si el, si ea, de-acolo si protectia pe care o au in justitie.
5
0
ca politicienii Manescu sunt de fapt interlopi...,unde sunt muschii politiei?
12
0
Ghertoiul asta de Manescu face ce fac toti amarii de politicieni.
14
0
Gabriny imi bag pizda in tine si vanghele mi a zis sa iti transmit ca te saruta jos hai papa la pucalie cu tine sa arati dosul la vietasi
2
3
Un drogat fisu lu Manescu,scandaluri peste tot in lume ,unde a stat,nu l mai acoperiti atata ca sunt niste hoti si drogati,educatie pe mjlti eurou si nimic...asta e holteiu....
16
0
uite ce golanca e o fosta ministru , o precupeata ,iar el un tirgovet. Ce adunatura mai are tara sa puna asa o gunoaie si ministra . Au ajuns si batausi acesti prapaditi de Manescu.Halal educatie au dat si derbedeului de fiu.
27
0
ma intreb si eu ca om ce i-a spus Maneasca fiului ei,i-a spus sa mai faca asa ca ea are sa fie tot timpul gata sa-i ia apararea?un conflict ca orice altu' are doua parti,partea"vatamata"daca nu starnea nu iesea nimic,beizadeaua a starnit totul si si-a luat-o-n bot,si acum ma-sa daca-i om civilizat lasa organele statului sa faca dreptate nu vine ea cu 3 haidamaci dupa ea sa-i rupa oasele lu' haimanaua aia de la Asado
31
0
Conflicte intre cocalari.
25
0
asa trebuie, sa intre politia in ei cu masuri legale maxime, sa vedem, mai fac?
15
1
Aoleu ce gras e mosul ala si cu parul alb va fi un Mos Craciun perfect. Doar ca in loc sa dea cadouri la copii ii bate
9
8
conflict intre un golan de carciumar si plodul de bani gata al unui cuplu de sereisti, pardon noua securitate,din partea mea sa va mancati ca cainii intre voi,dar si tanti Manescu daca-si crestea plodul cum trebuie nu se apuca ala sa injure cu obcenitati atunci cand ii se atrage atentia sa nu parcheze pe loc privat,trebuia cineva sa-i dea peste nas acestui coconas si uite ca s-a gasit acest golan de carciumar sa-i rupa nasu si foarte bine i-a facut ca prea se spargea in figuri ca deh are parintii mari si tari si cand este asa iti permiti sa sfidezi si sa faci orice
39
1
Vezi riseproject.ro cu viata-necunoscuta-a-unui-europarlamentar-roman-la-bruxelles-vila-porsche-cayenne-si-firme-patronate-pe-ascuns
22
2
Lizeta era pestoaica lui mazariche, n-are nicio treaba cu avocatura grasomega.... cat despre manescu... ambii sunt din noua securitate.
29
1
Pe motiv ca au fripturi macerate vand muschi ordinar congelat la pret de fripturi adevarate. Carciumari sarlatani
11
5
Lizeto, lasa-l pe grasan sa-si angajeze un avocat adevarat ca se duce la cusca pt o prostie
13
2
pai nu erai tu mare smardoi. Trebuia sa ii futi una fostei dame de companie si gata. Fiisu oricum nu conteaza ca la cate prafuri baga in 3 4 ani o sa il adune de pe strada.
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218