REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Fostul portar al lui Şumudică de la Malatyaspor, găsit mort sub dărâmături

Fostul portar al lui Şumudică de la Malatyaspor, găsit mort sub dărâmături

Andreea VREJOIU 7 februarie 2023 | 12:29 3154

În Turcia crește bilanțul morților, pe măsură ce trec orele, după cutremurul care a zguduit sudul țării. După ce președintele Recep Tayyip Erdoğan (68 de ani) a declarat șapte zile de doliu național, iar toate întrecerile sportive au fost suspendate, acum a venit și o știre cu adevărat groaznică.

Fostul portar al lui sumudica de la Malatyaspor, gasit mort sub daramaturi

Dispărut după această tragedie, Ahmet Eyüp Türkaslan (28 de ani), al treilea portar al formației Yeni Malatyaspor, ultima clasată din liga a doua turcă, a fost găsit mort sub dărămături. Acesta a lucrat, în trecut, cu Marius Șumudică (51 de ani), pe când Malatyaspor a fost antrenată de tehnicianul român, în prima ligă, în sezonul 2021-2022. Șumudică parcă a simțit această tragedie, când a vorbit, luni seară, pentru Antena Sport despre cutremurul din „Țara Semilunei“.

„Sunt devastat de tot ceea ce s-a întâmplat în Turcia. Sunt două dintre echipele unde am lucrat în orașele respective, atât Malatya, cât și Gaziantep. Am prieteni, am rămas în relații bune cu oamenii de acolo. Am fost foarte îngrijorat de dimineață, când am văzut, aveam foarte multe apeluri, foarte multe mesaje. Am încercat să iau legătura, din păcate, din câte știu, al treilea portar pe care l-am avut la Malatya, până acum o oră sau două nu fusese scos de sub dărâmături. E o tragedie imensă, astea sunt mari catastrofe cu care te poți întâlni în viață“, a spus Șumudică, conform adevărul.ro

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un ziar de pseudo oameni. J..E..G..U..R..I
3
4
Si cu ce este aceasta stire " cu adevarat groaznica" comparativ cu numarul sinistru de mare de morti, raniti si disparuti? Asta fara sa luam in calcul si traumele psihice majore ale supravietuitorilor. Pana acum stirile nu erau cu adevarat groaznice ? Sau faptul ca era portar de fotbal la o echipa obscura si a lucrat cu un fotbalist roman la fel de obscur ii creste valoarea? Ar trebui sa va fie rusine pentru pseudo-jurnalismul pe care il promovati.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614