REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Fostul președinte al Judecătoriei Hârșova CANDIDEAZĂ la primărie

Fostul președinte al Judecătoriei Hârșova CANDIDEAZĂ la primărie

Replica API 14 februarie 2020 | 12:33 648

Pro România, filiala Constanța, a desemnat candidatul la Primăria Hârșova. Fostul președinte al Judecătoriei Hârșova este cel care va intra în cursa pentru fotoliul primăriei.

Mariana Pelelungă a declarat, în cadrul unei conferință de presă.

”Sunt adeptul comunicării deschise cu presa și cu locuitorii orașului Hârșova. Până acum, foștii primari au avut o perspectivă greșită. Primarul hotăra ce este mai bine pentru comunitate. Hârșova arată ca acum 30 de ani. Sau, arata mai bine acum 30 de ani. Vreau să creez locuri de muncă”, a spus Pelelungă.

De asemenea, Pro România a desemnat și candidatul pentru Primăria Năvodari, în persoana lui Marian Cîrnu. Acesta a candidat și la alegerile din 2016, din partea PRU, însă nu a avut suficiente voturi pentru a ieși învingător.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce am fost furati si mintiti zeci de ani de catre toti cei care s-au perindat pe scaunul primariei, cred ca putem sa dam o sansa si unui om al legii. Un om care a facut dreptate toata viata din scaunul de judecator. Pana la urma, avem de ales intre un fost judecator si niste mizerabili fara onoare si scrupule. Ce avem de pierdut?
2
4
Sa vezi acum dosare penale... are telefoanele ascultate de cel putin 3 luni.
1
2
Subtem satui de marita, luchian, chivu si etc vrem orasul inapoi.
4
5
PENTRU LAURA DE LA 17 25 AIA ESTE FEMEIE PROASTA NU OM PROASTO KAKAMAS PE CANDIDATURA SI ALEGATORIII EI DE MWISTA JUDEKATOAREA PULIIII CARE A FACUT NUMAI FARADELEGI AGHIA ASTEPT SA O GASESC LA POArta CU CAMPANIA SA O KAK IN GAT HAI IONESCULE TOT INAINTEC CIUDA SI LUI NADRAG
9
3
Am mare incredere ca pe linga pensia speciala de handicap la cap o sa optina si un salariu de handicap egal cetateni inselati la vot.ai uitat cind mergeai prin sectiile de votare inbracata complet in rosu in calitate de judecator
8
0
sa ne intalnim sa facel echipa
5
2
Se vede si fata unui mincinos pe nume Marian Carnu, cel mai mare gunoi si pervers, a fost condamnat pentru multe infractiuni de inselaciune si evaziune din ce povestesc prietenii care cunosc
6
1
Partidul e de cacat,de ce la Ovidiu nu a aparut nimeni? Astept un raspuns corect!
5
0
Mult succes la alegeri ! Este cel mai competent om care merita sa fie primariul orasului Harsova! Doar frustratii si scursurile orasului se leaga de dna Mariana Pelelunga ! Este un om destept si cu mult bun simt care merita o sansa ! Votati un primar adevarat nu toti barcagii !
1
11
unde are pielea lunga? intre craci? ii atarna? sa o scurteze
11
3
Acest Carnu Marian , provine din zona escrocilor , un mincinos care prosteste lumea vinzand iluzi.Un porc sleios care profita de prosti pentru a si atinge scopul personal. Figiti de el ca minte cu viteza luminii.
10
0
Felicitari pt Navodari!
0
5
Sa vindecat doamna de comotie?
13
0
Ce zambete arunca o persoana care ia pensie de judecator cu handicap. Nu i ar fi rusine sa mai apara in fata persoanelor care sunt bolnave cu adevarat si care iau o pensie de rahat? Sa ne spuna din ce traieste in prezent. RUSINE PELELUNGA.
17
0
Sa renunte la pensia nesimtita
24
1
Felicitari si succes! Avem nevoie de oameni corecti in politica!
5
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108