REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fostul șef al BCCO Constanța, împuternicit ca șef al IPJ Galați!

Fostul șef al BCCO Constanța, împuternicit ca șef al IPJ Galați!

Replica API 9 februarie 2016 | 16:49 1544

Prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 9 februarie a.c., comisar-şef de poliţie Cornel Giorgian Mototolea a fost împuternicit să exercite funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, până la încetarea situației care a determinat vacantarea funcției. Amintim că acesta, la data de 4 noiembrie 2013, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Însă, schimbările de la BCCO Constanţa au început în urma controalelor făcute de Corpul de control al ministrului de la acea vreme şi Poliţia Română, Aurelian Pavel fiind retrogradat. Astfel, comisarul-şef Cornel Georgian Mototolea a ajuns la Constanţa, de la Galaţi, acolo unde a fost şef al BCCO. Atunci, acesta a declarat, pentru "Replica", faptul că acest pas a reprezentat pentru el un vot de încredere din partea Poliţiei Române. Chiar dacă împuternicirea era pentru 6 luni, iată că, la finele lunii februarie 2014, Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a comunicat că, începând cu data de 26 februarie, comisarul şef de poliţie Jenică Emilian Pârvu a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. De asemenea, menţionăm că Emilian Pârvu este fostul şef al Poliţiei Municipiului Constanţa începând cu anul 2010.

De asemenea, prin dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, cu data de 6 februarie a.c., comisar-şef de poliţie Gheorghe Parepa a fost împuternicit să exercite funcţia de director adjunct al Direcției de Ordine Publică, până la încetarea situației care a determinat vacantarea funcției.

* * *

Prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 8 februarie a.c., comisar-şef de poliţie Constantin Adrian Glugă a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

* * *

Prin dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, cu data de 8 februarie a.c., comisar-şef de poliţie Dănuț Lefter a fost împuternicit să exercite funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, până la încetarea situației care a determinat vacantarea funcției.

* * *

Prin ordinul Ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 8 februarie a.c., comisar-şef de poliţie Marius Costinel Dascălu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102