REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Fostul șef al Clinicii de Psihiatrie de la Palazu Mare s-a înscris în politică. Candidează pentru un loc în Consiliul Local

Fostul șef al Clinicii de Psihiatrie de la Palazu Mare s-a înscris în politică. Candidează pentru un loc în Consiliul Local

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:47 590

Medicul specialist, Diana Cârjaliu, care până în 31 iulie a fost șeful Secției exterioare de Psihiatrie al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a intrat în politică. Aceasta s-a alăturat echipei umaniste de la Constanța și candidează pentru un loc în Consiliu Local. Ce-i drept, poziția pe care a fost înscrisă, 19, nu este una tocmai eligibilă, ceea ce o demoralizează pe Diana Cârjaliu, dar asta nu o oprește să speră că se va schimba ceva la Constanța, mai ales în sistemul sanitar.

De ce la USR? ”La recomandarea fiului meu. Iar USR îmi inspiră încredere”, a spus, pentru Replica, Diana Cârjaliu. Ce a făcut-o să intre în politică? ”Sunt un om practic și concret, dar de unul singur nu poți să faci nimic. Ai nevoie de structuri care să te ajute. Evident, poziția 19 pe listele pentru Consiliul Local nu este una eligibilă, nu prea am încredere că d epe poziția acesta ajung în consiliu, însă sunt mulți care s-au înscris pe ambele liste, și pentru Consiliul Județean”, a mai precizat medicul specialist.

Reamintim că medicul Diana Cârjaliu și-a dat demisia din funcția de conducere a Clinicii de Psihiatrie Palazu Mare la sfârșitul lunii iulie și a plecat fără să se mai uite înapoi, în semn de revoltă față de nenorocirile din sistemul de sănătate, după cum însăși declara la vremea respectivă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara pensionari la stat!!!
0
0
Cred ca nu avea timp sa se ocupe de clinica privata!
0
0
Nu cunosc niciun HOT corupt si condamnat penal la USR, stiu doar ca daca USR nu facea o opozitie clara si vizibila la actuala putere, PSD ne-ncaleca de ne lua drakul pe toti. Asa ca nu voi vota niciodata HOTII si penali din actuala coaliteie penala PSD- ALDE! Voi vota pe mai departe cu tot sufletul USR, pentru Romania pentru romani.
8
4
s-a dus sa-i consulte ....aveau nevoie de un medic de la Palazu !
7
4
S-a inscris la umanisti sau la usr?
7
1
Ii uram succes !
6
5
singurul partid care pana acum nu a fost compromis de corupti, penali, hoti, mincinosi si mai ales idioti analfabeti gen vaca de videle, este USR. ''unu'' 10:24 este, dupa cum vedeti, este la fel de prost si idiot ca in toate postarile lui.
8
12
Acolo toti fura crent, chiar aveau nevoie de un specialist
8
6
Cine spunea ca in USR nu sunt oameni de valoare? Pentru a schimba ceva in Constanta e necesara implicarea. Succes, d-na doctor!
12
13
Asta explica multe actiuni din trecutul ei
11
3
esti o panarama spagara de userista incompetenta. lasa vraja cu corectitutinea ca esti pilaf cu capul. mooie URS
15
16
Dati-mi un singur exemplu de om care si-a dat demisia dintro functie inalta pentru ca nu a mai suportat minciuna din sistem. Aceasta doamna a facut-o. Nu pot decat sa-i doresc sa reuseasca pentru ca MERITA!
18
13
S-a inscris sa-i trateze pe nebuni. Dar cine se aseamana se aduna. USR e un azil de nebuni sadea. Stelian Ion, Chitac, etc
16
13
Aha deci pt asta atata tam tam si scandal, sa te faci remarcata cumva, nu ca ti-ar pasa de pacienti...
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272