REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Fostul şef al IPJ Constanţa, Bogdan Despescu, a fost numit secretar de stat

Fostul şef al IPJ Constanţa, Bogdan Despescu, a fost numit secretar de stat

Replica API 30 noiembrie 2019 | 00:47 474

Chestorul Bogdan Despescu, fostul șef al Poliției Române, a fost numit în funcția de secretar de stat, în locul lui Dumitru-Daniel Chirilă.

Amintim că, în ianuarie 2018, Bogdan Despescu, a fost demis de premierul interimar Mihai Fifor. Anterior, fostul premier Mihai Tudose a refuzat solicitarea ministrului de Interne, Carmen Dan, de a-l demite pe Despescu, în contextul scandalului polițistului acuzat de pedofilie.

Bogdan Despescu a deţinut şi funcţia de şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, în perioada 2014-2015.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Cta steagurile sunt in berna!
2
0
Dl Despescu sunt foarte curios la cercetarea asta crimogenetica propusa de Dl Min al MAI Marcel Vela,daca descoperiti cine va bagat pe sub nas adresa pe care mi sa trimis de la IPJ C-ta,fara a fi cercetat si a va convinge de adevar.Sau nu ati fost informat de smecherul de Dr in drept,Filosof Rapotan Adrian,am si eu o curiozitate,ca sa contribuit la murdarirea imagini politiei si haina statului de au ascuns si musamlizat adevarul si nenorocirea mai multor persoane cu minciuni,gainari si golanii fara a fi verificate.
2
0
Despescu un alt pupincurist al PNL. Daca ar fi profesionist cu adevarat nu ar ajunge secretar de stat. Cineva acolo sus il iubeste si pe fata trista asta, marele politist Despescu.
10
3
au doctorate plagiate adica false,diplome de absolvire a unor facultati pentru care nu au nicio ora de frecventa,diplome de absolvirea a studiilor liceale idem si examene luate pe pile,cunostiinte si relatii.Dar nimeni nu poate sparge MAFIA DIN POLITIA ROMANA.ACESTI DERBEDEI SUNT MAI CORUPTI DECAT ULTIMUL OM DIN ROMANIA.Dar nimeni nu ard putere sa sparga MAFIA.Ei spun de romani ca sunt hoti dar ei sunt cei mai mari escroci,hoti si ordinari.
11
2
Nimeni nu vrea sa promoveze profesionisti! Aici, de 30 de ani, e vorba de aceeasi politica paguboasa - vin ai nostri pleaca ai vostri-
18
1
Daca e de buna credinta ar trebui in primul rand sa lamureasca fara dubii daca a plagiat sau nu teza de doctorat si de ce in activitatea sa a folosit titulatura dr. doar pana la un anumit moment.
14
0
Ce fata de om cu cretinism - handicapul nu insulta! Comunismul nu se dezminte! Toti prostii frustrati si manipulabili incapabil de gandire critica sunt pusi in functii inalte pentru a impiedica dezvoltarea natiunii! Cu strainii nu-i problema ca fata de ei, vatafii acestui neam sunt slugi preaplecate!
7
4
Felicitari! Un adevarat profesionist, dedicat trup si suflet profesiei sale
8
13
bravo un profesionist adevarat care merita sa ajunga mult mai sus
9
15
Sugi pula plina de cacat la toti Cernavodeni
7
11
Nu poti fi numit intr-o functie asa importanta ..cand ai o asa fata privitil .
12
3
Felicitari
2
9
Un golan ca handicapatul de Cristi
8
5
alt lingau , pupincurist
13
3
BAI DIHORULE DE CATI BANI NE-AI BELIT CA SA RAMAI COMANDANT SA NE PROTEJEZI UNDE I-AI DAT MA? IAI PASTRAT IN BUZUNARELE TALE JEGOASE SI NE-AI PROSTIT? FA CEVA SA RAMAI CA STRICAM PRIETENIA
11
2
La Cernavoda cu,concurenta politiei romane adica nationale se protejeaza proxenetii si interlopii
17
3
A avut si Constanta un sef adevarat la IPJ, pe Despescu. Aum inca ne taram cu supozitorul libidinos al lui Mazare.
27
12
Costeleeeee ai belito cica dupa tine vine
31
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272