REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Fostul șef al Poliției Costinești, beat la volan: a făcut spectacol în fața polițiștilor

Fostul șef al Poliției Costinești, beat la volan: a făcut spectacol în fața polițiștilor

Georgiana BOGLEA, Mirela PASCAL 15 mai 2024 | 13:07 6866

Fostul șef al Poliției Costinești a călcat pe bec! Rău de tot! A fost prins în trafic beat, iar în momentul în care colegii lui i-au cerut să sufle în aparatul etilotest, a făcut spectacol, refuzând să se conformeze. A fost condus la spital, pentru probe biologice, dar și aici s-a dat în spectacol. Dorel Răcaru, căci despre el este vorba, este acum încadrat pe o funcție inferioară, în IPJ Constanța. După reorganizarea IPJ, a ajuns ofițer la Serviciul Siguranță Transporturi.

Fostul sef al Politiei Costinesti, beat la volan: a facut spectacol in fata politistilor

Ce spune Poliția

La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia-Biroul Siguranță Rutieră Mangalia, în jurul orei 18.46, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un autoturism ar circula imprudent. La volan se afla de fapt Dorel Răcaru, fostul șef al Poliției Costinești. Polițiștii au identificat autoturismul în trafic, stabilind că este condus de un bărbat, de 57 de ani. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatele din dotare. Ulterior, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde a refuzat prelevarea acestora. ”În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. Bărbatul de 57 de ani este cadrul al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și nu se afla în timpul serviciului. La nivelul instituției noastre se fac verificări prin Biroul Control Intern„, transmite IPJ Constanța.

Dorel Răcaru a condus Poliția Costinești din 2010 și, de-a lungul timpului, a ajuns în atenția opiniei publice, prin prisma reclamațiilor care veneau din această direcție și care, potrivit cărora, plângerile penale nu erau soluționate în termen, fiind ținute la sertar.

Polițist...dotat finanicar

Dorel Răcaru se poate lăuda, potrivit ultimei declarații de avere, patru terenuri, două tip intravilan și două agricole, toate situate în Limanu, tot în Limanu are și o casă, dar și două mașini. Precizăm faptul că salariul lui Răcaru este anonimizat

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PRESEDINTELE PSD CERNAVODA EX GANGSTERUL NICOLAE EMILIAN CARE ARE PERMISUL SUSPENDAT DIN 11 APRILIE 2024 SI CIRCULA IN JUDETUL CONSTANTA CU AUTO CT 30 EAN SI CT 82 MEN.
6
0
face ce este obisnuit sa faca un militian
9
0
Cum e turcu și pistolul.Ganditi-va la șeful lui.Marele predoiu,care după episodul 2 mai,a venit sa facă revoluție în politia din Constanța. Și ce-a ieșit? Ce iese de obicei .O știre. Din păcate mergem din p***t în mai p***t.Dar...poate ,cine știe?
9
0
Un om de nota 10 ,a greșit, cine nu greseste.
8
12
Imaginea politiei sufera enorm din cauza uscaturilor din sistem, a celor pt care meseria de politist este o afacere. Actuala conducere a inspectoratului pare ca nu este in stare sa inbunatateasca imaginea institutiei. Prostitutia a inflorit din nou pe bd Aurel Vlaicu, la vedere ziua in amiaza marr, fara sa fie deranjate de “oamenii legii”. Felicitari primariei si politiei pt halul in care arata ordinea si linistea publica.
15
0
Au facut cinste uniformei pe care o poarta, politisti corecti si cinstiti !
18
3
Și asta din costinesti și Tuzla la fel. Credeau ca osa stea pana ai scoate cu picioarele în fata. Crima organizata
15
0
Alcool la volan = posibila ucidere și distrugere de bunuri ! Păcat că după o viață în politie lumea trebuie sa te tina minte ca bețiv la volan .
23
1
fost sef de politie din judet care se face de cacao si al nu stiu catelea din tara pe astia nu ii verifica si evalueaza nimeni cand sunt in functie se pare ca nu
19
0
Se pare ca in comunicatul pilitziei adevarul este spus doar pe jumatate respectiv:"barbatul de 57 de ani este cadru al I.P.J.si nu se afla in timpul serviciului",eu cred ca corect este:"barbatul este pensionar M.A.I. reincadrat la I.P.J.Constantza si nu se afla in timpul serviciului",vedetzi mai militzienilor ca un adevar spus doar pe jumatate este o minciuna,pai ce naiba facetzi ma,ori suntetzi speciali,ori numai suntetzi.
17
9
Caracter mizerabil, iti dai seama ce politist de rahat a fost.
20
3
E smecher. Scapa.
6
8

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436