REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, A FOST ACHITAT DEFINITIV

Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, A FOST ACHITAT DEFINITIV

Replica API 5 februarie 2019 | 00:29 521

Lucian Diniță

Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, a fost achitat definitiv luni de Curtea de Apel București în dosarul în care procurorii DNA l-au acuzat că ar fi luat mită un miel, doi curcani şi cinci păstrăvi pentru eliberarea unui permis de conducere.

Prima reacție a fostului șef al Direcției Rutiere din cadrul Poliției Române a fost șocantă. Lucian Diniță a declarat, în lacrimi, conform „Evenimentul zilei”: „Sunt în stare de șoc. Credeți-mă că stau pe pastile. Ce pot să vă spun? Și-au bătut joc de viața mea, de cariera mea, de familia mea. Nu mai zic cum am ajuns din punct de vedere financiar. Noroc că încă mai există instanțe de judecată”. Întrebat dacă are de gând să ceară despăgubiri pentru suferințele pricinuite de acest dosar, ofițerul ne-a spus: „Nu am cum. Nu am nii banio și starea de sănătate îmi este afectată”. Apoi, el a mai adăugat: „O să încerc să îmi rezolv problemele financiare și plec din țară. Nu mai pot sta în țara asta. Unde? Unde oi vedea cu ochii”.

„Respinge, ca nefondat, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție împotriva sentinței penale nr.1056 din data de 21.05.2018 pronunțată de Tribunalul București Secția I Penală. (…) Definitivă”, se arată în minuta deciziei Curții de Apel București.

Pe data de 22 mai 2018, Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, a fost achitat de Tribunalul Bucureşti în dosarul în care a fost acuzat că a primit un miel, doi curcani şi cinci păstrăvi de la un om de afaceri, pentru ca acesta să poată obţine după 30 de zile permisul de conducere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il cunosc, un gainar, m-am dat eu prietenul lui cat mi-a fost sefdar nu e de talia mea. Auzi tu un miel si doi curcani.La Cta eu am tarife fixe de la care nu pot lua pesta. Imi creste inima cand vad ca urca euro la casele de schimb. Saracilor.
2
3
Cei care au gresit ar trebui sa plateasca pe persoana fizica si dati afara din sistem fara drept de angajare si fara pensie. Halal justitie.
2
1
Asa este sub imperiul psd. Boierii pot face orice fara sa fie pedepsiti. Votati in continuare si or sa va ia si sclavi pe plantatie acesti monarhi.
5
1
Seful pe tara al politiei rutiere si a sperat cineva sa faca puscarie pt.trei lulele pai pentru un miel plus etc.nu fac puscarie nici locali.
5
3
Doar fraierii merg la puscarie politia este NEVINOVATA !!!
11
5
Ce patetic e...
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212