REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

FOSTUL SOCRU al Danielei CRUDU are PROBLEME în Halta TRAIAN

FOSTUL SOCRU al Danielei CRUDU are PROBLEME în Halta TRAIAN

Replica API 27 august 2021 | 00:25 2978

Bloc de 6 etaje, pus pe ‘pauză’

Tatăl fostului iubit al Danielei Crudu, un cunoscut afacerist din Constanța, este din nou la mâna constănțenilor. După ce operatorii economici din zona în care acesta vrea să construiască i-au pus bețe în roate trimițând zeci de solicitări la Primăria Constanța, Constantin Malciu, patronul societății VMB Lux Sonor SRL, și-a pus iarăși Planul Urbanistic Zonal în dezbatere, dar cu lămuririle de rigoare. Rămâne de văzut dacă de această dată va trece de noua dezbatere publică. Până atunci, imobilul cu 6 etaje pe care și-l dorește rămâne pe „pauză”.

Fiul lui Constantin Malciu, Gabriel Malciu, și Daniela Crudu

Afaceristul Constantin Malciu, patronul societății VMB Lux Sonor SRL a inițiat la finalul lunii mai a acestui an un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru teritoriul delimitat de străzile: Interioară 2, Nicolae Filimon, Interioară 3 și calea ferată, conform avizului de oportunitate nr. 172628/27.09.2019. Avizele pozitive din partea cetățenilor îi erau necesare pentru a-i fi autorizate lucrările de execuție pentru un imobil cu un regim de înălțime în acea zonă. Atunci, PUZ-ul a fost pus în consultare publică de către Primăria Constanța, iar în urma acestuia au fost emise 70 de sesizări de la proprietarii din zona de studiu.

Iată câteva dintre sesizările trimise către Primărie

Pe parcursul derulării procesului de informare şi consultare publică au fost transmise sesizări, formulate de proprietarii din zona de studiu, care vizează reglementările propuse, după cum urmează: RADET Constanța a formulat o observație legată de situaţia reţelelor deţinute în zona de studiu a PUZ; observație formulată de Uniunea Judeţeană a Cooperaţiei de Consum Constanţa - nu există obiecţiuni cu privire la proiectul PUZ, atât timp cât nu va fi afectată siguranţa construcţiilor deţinute în proprietate şi nu va fi perturbată activitatea economică; observație formulată de SC Agrostar Constanța SA - modificarea profilului transversal al străzii Interioare 3, de la 12 metri la 19 metri este figurată doar în planurile aferente documentaţiei PUZ, proiectarea unei noi străzi între str. Interioară 2 şi str. Interioară 3 este considerată nejustificată pentru circulaţia din zonă, încalcă proprietăţile private şi duce la anularea căii ferate de mărfuri prejudiciind proprietarii construcţiilor adiacente dar și modalitatea de asigurare a locurilor se parcare aferente parcelei care a iniţiat PUZ; dar și altele.

În PUZ nu era menționat nimic de rețeaua RADET: „Se va face documentația”

În urma observației făcute de RADET Constanța, elaboratorul PUZ-ului și-a dat seama că de acest lucru nu s-au ocupat, oferind următorul răspuns: „în conformitate cu adresa RADET Constanţa, figurarea reţelei de transport agent termic primar se va face în documentaţia PUZ, aşa cum este prezentată de către RADET Constanţa în planul ataşat”.

Referitor la opoziţia privind realizarea PUZ pe parcela proprietate privată a petentei SC Agrostar Constanţa SA, prezenta documentaţie nu va face obiectul PUZ pe terenul aflat în proprietatea societății.

PUZ-ul stabilește două zone de reglementare

În cazul regulamentului pus în dezbatere, se stabilesc două zone de reglementare și anume: zona 1 - zonă unități de depozitare pentru industrie și materiale de construcție, depozite pentru materiale recuperabile ale serviciilor de gospodărire comunală, depozitare, logistică, spații de prezentare showroom, clădiri administrative, birouri, incubator de afaceri, poli tehnologici, cercetare cu un regim de înălțime de S/D+P+5E+6E; zona 2 - zona centrelor de cartier conținând echipamente publice, servicii de interes general (manageriale, tehnice, profesionale, sociale, colective și personale, comerț, restaurante, loisir), activități productive mici, nepoluante și locuințe.

Constănțenii interesați de acest PUZ, îl pot consulta AICI!

Date despre VMB Lux Sonor SRL

Societatea VMB Lux Sonor SRL a fost înmatriculată în anul 1994, și are sediul social pe strada Interioară, numărul 3. Asociaţi persoane fizice sunt Malciu Constantin, cu 51% din capitalul social, și Malciu Viorica - 49% din capitalul social. Malciu Constantin este administratorul societății. Firma se ocupă de recuperarea materialelor reciclabile sortate. În anul 2019, firma a avut o cifră de afaceri de 6.257.057 lei, un profit net de 1.971.793 lei, datorii de 6.172.531 lei și un număr mediu de angajați de 59 de persoane.

Afaceristul Constantin Malciu este tatăl lui Ciprian Gabriel Malciu, cunoscut, în anii trecuţi, pentru aventurile sale amoroase cu dame din televiziunea românească precum Daniela Crudu. Malciu Junior a negat, la acea vreme, că ar avea o relația cu Cruduța.

Citește și:

Fostul ”SOCRU” al CRUDUȚEI ”PROPTEȘTE” un IMOBIL cu 6 etaje în zona HALTA TRAIAN

Un cunoscut afacerist constănţean şi-a cerut falimentul firmei

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468