REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Fotbal: Borussia Dortmund anunţă că Real Madrid este interesată de Erling Haaland

Fotbal: Borussia Dortmund anunţă că Real Madrid este interesată de Erling Haaland

Replica API 21 decembrie 2021 | 00:00 643

Echipa germană de fotbal Borrusia Dortmund a confirmat că atacantul norvegian Erling Haaland se află în vizorul clubului Real Madrid, în vederea unui posibil transfer în capitala Spaniei, anunţă presa germană, citată de Agerpres.

Erling Haaland

Directorul german al clubului din Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a declarat Real Madrid este "foarte interesată" de Haaland, însă Borussia va face tot ceea ce poate pentru a-l păstra pe starul norvegian. "Indiferent unde mergi, toată lumea îţi vorbeşte de Erling Haaland. Singurul lucru pe care îl ştiu cu siguranţă este că Real Madrid este foarte interesată de el. Acum aş putea numi acum alte 25 de echipe. Însă asta ştiu cu certitudine. S-ar putea să plece, dar ar putea la fel de bine să rămână", a declarat Watzke pentru cotidianul Bild.

"Acum câteva zile am avut o conversaţie bună cu Mino Raiola (impresarul lui Haaland). Convorbirea telefonică a fost destul de prietenoasă. Cu siguranţă vom mai avea o conversaţie în următoarele săptămâni. Accentul se pune pe dezvoltarea generală a lui Haaland. Ca şi în cazul lui Lewandowski, mi-aş dori să fiu mândru de Erling la un moment dat dacă va câştiga în final Liga Campionilor. Personal, cred că ar putea să rămână puţin mai mult în Bundesliga", a adăugat responsabilul clubului german.

Mino Raiola a negat recent, într-un interviu acordat ziarului spaniol AS, existenţa clauzei de reziliere în valoare de 75 milioane euro în contractul lui Haaland cu Dortmund, de care s-a vorbit după transferul său de la RB Salzburg, astfel că plecarea norvegianului de la Borussia se va putea face doar printr-un acord între cluburi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212