REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
17.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Fotbal: 'Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume', a spus Mbappe

Fotbal: 'Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume', a spus Mbappe

Replica API 26 august 2021 | 00:00 713

"Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume", a declarat, pentru revista Esquire, Kylian Mbappe, fotbalistul lui Paris Saint-Germain, alimentând speculaţiile despre un transfer al său la Real Madrid, scrie L'Equipe, citat de Agerpres.

Kylian Mbappe

Cu o săptămână înainte de finalul perioadei de mercato, viitorul lui Kylian Mbappe este discutat de presa spaniolă. Atât AS, cât şi Marca scriu că francezul, ce nu şi-a prelungit contractul cu PSG, este mai aproape ca oricând de un transfer la Real Madrid.

Mbappe apare pe prima pagină a revistei Esquire, în versiunea sa spaniolă. Într-un lung interviu, el a revenit asupra începutului carierei sale şi a strecurat câteva indicii despre viitorul său.

"Campionatul Franţei nu este cel mai puternic din lume, dar m-am simţit întotdeauna responsabil, ca jucător

emblematic, să-l fac să progreseze", a declarat Mbappe, ceea ce ar putea fi interpretat ca un semn al dorinţei sale de a juca în altă ligă.

"O echipă nu este un grup de prieteni, nu e nevoie să iei masa în fiecare seară cu coechipierii tăi ca să câştigi", a afirmat atacantul. El ar putea spune astfel că nu se mai simte în largul său la PSG, unde colegii săi sud-americani se întâlnesc regulat pentru a petrece timpul împreună.

Campionul mondial a spus că este "un atacant modern care poate juca pe orice poziţie" şi este caracterizat de "dorinţa de a progresa, de a da totul", de "a câştiga tot" şi de a fi cel mai bun.

"La fiecare meci există nu puţine planuri anti-Kylian. Asta înseamnă că ei (adversarii) recunosc că sunt un mare jucător. Asta înseamnă că trebuie să ai mai multe corzi la arcul tău. Îmi place asta, fiindcă ador provocările", a continuat el.

Mbappe nu a spus nimic despre posibilitatea de a câştiga în acest sezon Liga Campionilor alături de Lionel Messi şi Neymar. În schimb, el a povestit cum l-a ajutat pe Neymar să se adapteze când a venit în Franţa, spunându-i: "Aici, lumea vrea doar să te vadă jucând fotbal şi zâmbind!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212